torstai 22. syyskuuta 2011

Pellavatyyppinen kangas......

 .......on tämäkin, joka tuli samassa lahjoituspaketissa kun edellinenkin kassikangas. Ilmeisesti sekin oli tarkoitettu kassin valmistukseen koska siitäkään ei jäänyt kuin pienet rippeet jäljelle. Tukevahkon päälikankaan ja vuorin välissä on hyvin ohut vanu, kassi on silti melko ryhdikäs eikä kuitenkaan painava. Tikkasin päällisen ja vanun kankaan kuvioita jäljitellen ja joitakin sanoja lisäillen. Koristeena muutamia nappeja. Vetoketju sulkemiseen ja sisätaskutkin ovat paikoillaan.


Lomaviikko aloitettiin vuokraamalla mökki muutamaksi päiväksi. Tuntui tarpeelliselta vaihtaa maisemaa hetkeksi ja tuulettaa stressaavia ajatuksia pois jotta päähän mahtuisi muitakin juttuja:) Mökki oli kohtalaisen mukava, mutta paikka ei houkutellut uuteen vuokraukseen. Sadettakin saatiin melkein koko ajan, mutta sekös minua ei haittaa. Saappaat jalkaan ja sateenvarjo pään päälle, sillä siitä selvitään ja taas saa nauttia luonnon ihmeistä ja ladata rauhaa mielelleen.
Toinen pari nuoristamme tuli suoraan Saksan reissultaan piipahtamaan myös mökillä. Vävykokelas oli ostanut miehelleni ja itselleen tuliaiseksi Octoberfest-kolpakon, niiden toimivuutta pojat tahtoivat heti kokeilla. Aurinkokin pilkisteli sopivaan aikaan:)
  

5 kommenttia:

 1. Tyylikäs kassi!
  Kohta kesäinen mökkielämä monella takanapäin. Mutta mielenkiinnolla muihin kuvioihin ja odottamaan seuraavaa kesää.
  Hyvät sulle!

  VastaaPoista
 2. Mihin ihmeeseen mahdutat kaikki nuo ihanat kassit?
  Oktoberfest on vielä kokematta, kovasti oltiin jo lähtökuopissa, mutta sitten tuli se Edinburgh. Ehkä ensi syksynä sitten Müncheniin.

  VastaaPoista
 3. Ihan hurnmaava kassi. Olet todellinen tilkkutaituri.

  VastaaPoista
 4. Kiva kassi ja näyttää se aurinkokin hieman pilkahtelevan ;D

  VastaaPoista
 5. Hei Irma! Aivan ihana laukku!!! Ja kaikki työsi ovat mahtavia! Hyvää illan jatkoa ja tilkkuiluniloa! :)

  VastaaPoista