lauantai 17. syyskuuta 2011

Lehtiä ja kankaita

Tilkkulehti tuli luettua heti torstaina kun se oli ilmestynyt postilaatikkoon. Muitakin uusia lehtiä on ilmestynyt näinä päivinä, nyt on vaan tyydyttävä katselemaan ja ihailemaan kuvia kun mitään isompaa työtä ei millään meinaa ehtiä suunnittelemaan saati ompelemaan, onneksi joskus silloin tällöin ehtii johonkin pieneen työhön muutaman piston koneella surauttelemaan:)
Kankaat tilasin http://tilkkupeitto-poppys.blogspot.com/:sta. Sirkustelttakankaalle on mukava ajatus mielessä, toivottavasti ehtisin pian toteuttamaan sitä:) Heppakankaasta on tulossa miniäkokelaalle kassi, ehkä jouluksi:) 
Päiviltä sain pokaalin, kiitos siitä:)


Tässä pitäisi kertoa kymmenen asiaa itsestään ja sekös on kovin hankalaa. Tähän ikään mennessä on huomannut itsestään niin kovin monenlaisia asioita että joskus ihan itseäkin ihmetyttää.
Luulen olevani melko tyypillinen neitsyt-ihminen. Pikkutarkkuus on kaiketi yksi ominaisuus joka tähän horoskooppimerkkiin liittyy. Joskus se on aika rasittava piirre- itsellekin, varmasti myös kanssaeläjille. Onneksi iän myötä tämäkin piirre on hieman laimentunut.
Tykkään tehdä käsitöitä etenkin tilkkutöitä - ehkä liiankin paljon. Siivoukset ja muut kotityöt meinaavat "unohtua" silloin tällöin:)
Nautin luonnon rauhasta. Tykkään kulkea metsässä ja meri on huippua. Tykkään syksystä tuulineen, sateineen.
Parhaita hetkiä on kun aikuiset lapsemme tulevat meille elämänkumppaneidensa kanssa viettämään aikaa ja juttelemaan. Käyvätkin aika usein:)
Kun rakensimme aikoinaan taloa halusin tehdä pihaan monenlaisia kukkaistutuksia, kasvimaan, hedelmäpuita yms. Montaakaan noista ei enää ole jäljellä. Omenapuut ovat jänikset syöneet yksitellen niin että yksi ainoa on enää jäljellä, puita suojattiin kaiken taiteen sääntöjen mukaan mutta....Kukkapenkit olen hävittänyt koska en jaksa tai viitsi poistaa rikkaruohoja niin usein kun tarve vaatisi. Minua häiritsee suunnattomasti rikkaruohot kukkien seassa.
Nuorempana ärsyynnyin helposti pikkuasioista. Nyt elämä tuntuu paljon rauhaisammalta kun pystyy ajattelemaan asioita monelta kantilta.
En ole käynyt juurikaan ulkomaan matkoilla. Kotimaan nähtävyydet ovat riittäneet ainakin tähän asti:)
Lukeminen on intohimoni. Valitsen kuitenkin luettavat kirjat tarkoin. Yleensä en jätä kirjaa kesken vaikka se tuntuisi aluksi tylsältä, monesti se kuitenkin muuttuu mielenkiintoisesksi. 
Kaikenlaiset herkut maistuvat todella hyvin. Jokin aika sitten päätin jättää pullat ja muut leivonnaiset pois ruokalistaltani. Juhlapäivät ovat tietenkin poikkeus. Tuntuu että olo on paljon kevyempi ja näkyyhän se hieman vaaalla käydessä.

Pokaaleja näyttää olevan jo aika monessa blogissa ja toiset eivät niitä haluakaan joten en jatka näitä tällä keraa eteenpäin. ( Pidän vaan ihan itselläni, hi-hii:))


2 kommenttia:

  1. Selvä syksyn merkki kun kankaat ja neulelangat naisten hyppysissä.Sinähän kankailet ympäri vuoden. Tilkkutyösi oiva näyte pikkutarkkuudesta, siinä ae onkin tuiki tarpeen.Minä kaikessa liian suurpiirteinen..
    Meillä maa aamusella kuurassa,syksyä sekin.

    VastaaPoista