tiistai 16. elokuuta 2011

Ensimmäiset jouluompelukset

Tuntuupa oudolta kuvata joulun ompeluksia:) Hyvissä ajoissa ollaan aloiteltu, mutta miten jatkuu, mennäänkö samoissa merkeissä vai siirrynkö muihin ompeluihin, en vielä tiedä:) Monta ajatusta on taas päässä, huh-huh, mitä niistä lähden toteuttamaan, sen määrää varmaankin inspiraatio. Tekisi mieli ommella itselle syyskassi, mallikin olisi valmiina....:)  Ohje on Blokkisiskojen Marittalta, taisi olla jo edellisjoululta. Pussukat on mukava täytää jouluisilla namuilla ja antaa pikku-muistamiseksi:)

5 kommenttia:

 1. Kauniita pussukoita on tonttu Tomera saanut aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihania pussukoita, olisi kiva kokeilla mallia, mutten tajunnut ohjetta... ja tuumista senkään vertaa. ;D

  VastaaPoista
 3. Hyvä se on jouluhommat aloittaa hyvissä ajoin. Ei tule sitten kiirettä. Kivoja on nuo pussukat.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun jotkut valmistautuu ajoissa jouluun.Olosuhteiden pakosta en mikään ns, jouluihminen.Tämä syys taitaa olla poikkeus, ei enää entistä rankkaa syy/talvi urakointia, jospa siis valmisteluja voisi toteuttaa.Kun alkaa ajoissa joulujutut niin voi juhlasta iloita entistä enempi.Intoa ja inspiraatiota!

  VastaaPoista
 5. ei ole yhtààn liian aikaista aloittaa jouluaiheisia ompeluja, varmaan muistissa on ideoita, joita ei ehtinyt ommella viime jouluksi ja niità tehdessà tulee sitten uusia ideoita mieleen. Varastossa on varmaan niità jouluaiheisia kankaita, joita pyhien jàlkeen saa hyvinkin halvalla. Tuollainen mukava kangaspussukka on mukava tàyttàà vaikka pikkuleivillà.

  VastaaPoista