maanantai 18. heinäkuuta 2011

Lappeenrannassa Olimme saaneet lauantaiksi kutsun Lappeenrantaan Upseerikerholle.........


 .............ja tässä siihen syy. Mieheni työkaverin hääjuhla:)

Juhlasali oli suuri ja komea ja hieno, mutta lämmin tuli sielläkin auringon paistaessa suurista ikkunoista sisälle. Niinpä lähdimme välillä vilvoittelemaan ulos ja katselemaan näkymiä.
Hienoja rakennuksia siisteissä riveissä kasarmialueella.
 Osa rakennuksista on ilmeisesti kunnostettu asunnoksi. Kiva niin, näillä saadaan vähän erilaista näkökulmaa nykyisiin asumismuotoihin ja käyttöä rakennuksille etteivät seiso tyhjillään. Idyllistä, tykkään.


 Muistomerkin ympärillä oleva ketju on tehty hevosenkengistä:)


Vaihtaessa vaatteitamme majoituspaikassamme kuuntelimme kopsetta ulkoa ja vähän ihmettelimme mutta niin se vaan oli ......Sunnuntaina kotiin lähtiessämme poikkesimme Hiekkalinnoja katsomaan ja komeita veistoksia olivat. Lähistöllä olevaan linnoituksen alueeseen olemme tutustuneet aiemmin, se jätettiin tällä kertaa väliin vaikka mielenkiintoinen tutustumiskohde sekin on. Halusimme kuitenkin suunnata kotiin kun muutenkin meillä kuluu aikaa tosi paljon kulkiessamme kun pysähtelemme vähän väliä katselemaan matkan varrella erilaisia maisemia ja paikkoja mitä vastaan tulee:)Majapaikassamme oli mahdollisuus keittää aamulla kahvit termariin ja kun kahvihammasta tarpeeksi kolotti pysähdyttiin sitä juomaan P-alueelle. Useimmiten etsimme kahvitauoksi paikan jossa on ympärillä mukavaa katseltavaa mutta kuskin teki mieli jo niin kovin kahvia että nyt oli pysähdyttävä tähän:) Vähän aikaa katselin ympäristöä ja sitten silmiini osui Irwin Goodmanin kuolemasta kertova risti. Sanovat että hän olisi menehtynyt tällä levähdysalueella.Matka jatkui kotiin päin mutta sitten poikkesimme Loviisaan joka olikin aivan uusi kohde. Siellä oli meneillään ilmeisesti jokin kesätapahtuma koska väkeä oli paljon liikkeellä, laulu ja soitto raikui. Erään rakennuksen katolla näytti olevan tv-kuvaaaja.
Googletin lisää tietoa asiasta ja arvelen että kyseessä oli tämä:


Laivasillan kesätapahtumista suosituimpia on Small Ship's Race


1 kommentti:

  1. Mukava matkata kanssanne Suomen suvessa.Toistenkin blogikaverien matkakertomukset mielenkiintoisia.Fiksu ele että jaatte lukijoille.
    Liian vähän pysähdyksiä meidän matkatessa,kannattaisi katsella tienvarsikylttien opastamia näköaloja, mutta, aina mukamas jonnekin kiire.
    Kaunista kesänjatkumista sinulle!

    VastaaPoista