sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Risulinnut kukkakedolla


Ruoho saa kasvaa rauhassa näin helteisinä päivinä muuten saattaisi kuivua kokonaan. Risulintuja se ei haittaa, ovat hauskan näköisiä keltaisten pikkukukkien keskellä:)
Muutamissa blogeissa olen bongannut näitä niminauhoja ja kun kovasti teki mieli niin tilasin niitä itsellenikin. Joidenkin töitteni taakse olen itse kirjaillut nimilapun mutta useimmin se on jäänyt tekemättä, jospa näitä tulisi helpommin kiinnitettyä.

Piippuköynnös on jo vuosia koristanut talomme seinää ja aina vaan se jaksaa kasvaa kummempaa hoitoa saamatta - viherpeukalo kun en ole:)
Pelargoniat kuuluvat keittiön ikkunalle - vaikka mummokaan en ole:) Joitakin muitakin kukkavaihtoehtoja olen vuosien varrella siihen kokeillut mutta parhaimmilta nämä näyttävät päästyään kunnolla kukkimaan. 


6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana pihasi porraspielessä.Pelargoinioita minullakin parvrékelaatikoissa odottamassa terassikaiteita.Niin ollut paahdetta että palovammojakin jo saaneet.
  Oletko risulintusi itse tehnyt, minulla mietinnässä kurki ja kurjen pesä.
  Ihania kesäpäiviä edelleenkin!

  VastaaPoista
 2. Onpa hauskat linnut teidän pihassa. Pelrgoiniat ne meidänkin parveketta koristaa, toisin lohen punaiset tänä vuonna.

  VastaaPoista
 3. SinikkaHelena, olen ostanut risulinnut eräältä "blogi-tutulta". Seurasin hänen töitään ja pyysin saada ostaa:)

  VastaaPoista
 4. Just noita kurkia minäkin ihaillut ja ajattelin yrittää sulattaa lasista linnulle silmät.Katsotaan jos kehkeytyy.Kyllä sitten kuvailen sivuilleni.Aika näyttää.

  VastaaPoista
 5. Kiva huomata että lintusi ovat vielä oikein hyvissä voimin ja pajumökki myös. ;) Tuo piippuköynnös on mahtavan vehmas kasvi. Menstyisköhän tuo täälä Pohjoisessakin. Ihania kesäpäiviä sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Piippuköynnös on ollut yksi suosikeistani, se on niin rehevä. Meidän köynnös oli ainakin 15 vuotta vanha, kun se yhtenä kesänä puhkesi kukkaan! Se oli ainut kerta sen 20 vuoden aikana, jonka siinä kodissa asuin. Kukat olivat vihreitä piippuja ja melko huomaamattomia. En tiedä olisiko se kukkinut aiemmin, sen jälkeen ei - sitten osasin jo tarkistaa :)

  VastaaPoista