tiistai 7. kesäkuuta 2011

Lehtiä ja kukkia.......


.....................siinä on jo mukavia asioita kauniiseen kesäpäivään:)
Suuremmat kiireet ja tohinat ovat ohi ja pikkuhiljaa palaillaan normaaliin elämänrytmiin. Viikon verran meillä majaillut nuoripari saatiin muutettua vuokra-asuntoonsa viime viikonloppuna. Vuoden päästä taitaa olla taas uusi muutto sieltäkin mutta onhan siihen aikaa vielä:)
Uusia ompeluhoukutuksia; Käsityökerhon lehdessä on kiva kesähameen kaava ja sopivia kankaitakin löytyisi kaapista. Kun vaan saisi aikaiseksi:) ET-lehdessä on kiva virkkausmalli, sitä olisi hyvä tehdä Lemmen viemää-sarjaa katsellessa, lankoja vaan ei löydy kaapista, pitää odotella josko jostain niitäkin ilmaantuisi:) Sitten tietenkin tilkkulehdet, niistä löytyy aina sopivaa ompelemista -ehkä syksymmällä tai sadepäivinä. Vasta muutama kesäkukka on löytänyt meillä paikkansa. Joitakin on vielä purkittamatta kun huomasin että kaikki olemassa olevat ruukut taitavat olla aikansa eläneitä. Eli ruukkuostoksille on lähdettävä ennen istutusten jatkamista.


2 kommenttia:

  1. Ihana kukkapeitto... pitääpä käydä kirjastossa...

    VastaaPoista
  2. Ihailin terassiasi, meilläkin teelmä vielä vaiheessa, ilman kaiteita, mutta jospa se siitä kehkeytyisi.Katsoin että suunnilleen sama kaideprofiili meillekin tulossa.
    Markiisin vaan laitamme pöytäryhmän ylle.
    Ihania terassihetkiä sinullekin!

    VastaaPoista