sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Aika tuntuu vierivän.........

.........eikä ollenkaan hiljalleen vaan ihan liian nopeasti. Pitkään aikaan en ole ehtinyt ompelemaan ja sekös harmittaa:) Ompelukone suorastaan kutsuu luokseen mutta ohi on vaan kuljettava:(


Tytär muutettiin äskettäin omasta asunnostaan vävykokelaan luokse, sekin taitaa olla väliaikaista sillä heillä on todennäköisesti vuoden päästä muutto uuteen kotiin. Kun kahden huushollin tavarat yhdistetään lopputuloksena on että meidänkin kodissa on paljon "ylimääräistä" tavaraa varastot melko täynnä. Asiaa ei juurikaan helpota että kun poika on muuttamassa väliaikaiseen asuntoon juuri näinä päivinä avovaimonsa kanssa niin heidän tavaroitaan tulee myös säilöttäväksi meille:) Parina viikonloppuna olemme jo hakeneet peräkärryllä tavaraa varastoitavaksi. Hyvää ja mukavaa on kiireen keskellä kuitenkin tieto siitä että nyt saamme molemmat parit lähemmäs meitä:)
Puuhaa on riittänyt muuttohommissa ja tavaroiden järjestämisessä, samaan aikaan miehelleni ja minulle iski kesämökkikuume ja etsintää on suoritettu kuumeisesti muiden ajatusten lomassa. Tähän kun liittää vielä työpaikan ongelmat niin eiköhän ole päässä riittävasti pohdittavaa:)


Jääkiekkoa katsellessa olen virkkaillut kukkalappuja, joista ehkä joskus valmistuu jotakin??:)7 kommenttia:

 1. Paljon puuhaa tuntuu sinulla olevan. Kevät on muutenkin niin vauhdikasta aikaa.

  VastaaPoista
 2. Kevääseen kuuluvaa "pesänteot", nuorillanne omansa ja teillä mökkipesän hankinta.
  Ihanaahan saada pesueensa lähemmäksi, meidän nuorimmaisemme kauinpana ja harvemmin käypi meitä moikkaamassa tyttärensä kanssa, siitä haikea mieli.
  Olisiko jotain pesäntekoa tämäkin kun terassia teemme etupihan puolelle.Iloitaan kesästä!

  VastaaPoista
 3. On se hyvä, kun nuorilla on paikka minne saa tavaroita säilöön, Sieltä sitten hakevat tarvitessaan. Tuttua puuhaa vuosien takaa.
  Kauniita lappusia olet vierkannut, niistähän saa vaikka mitä kivaa koota sitten.
  Hyvää mökin etsintää

  VastaaPoista
 4. Minä jo ihmettelinkin, missä olet, kun blogi ei päivity. Mutta sinullahan on monta rautaa tulessa. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 5. Eivätkös olekin mukavia nuo jääkiekkopelit, kädet käy, ääni kuuluu ja seurassa on mukava istua. Tulosta syntyy ruudussa ja sen ulkopuolella.

  VastaaPoista
 6. Sinulle on tunnustus blogissani :) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 7. Pitänee käydä useammin täällä systerin blogissa, kun puhelimessa saa vain kuulla, ettei "mitään erikoista" kuulu eikä tapahdu. Mökkihimo se on ollut mullakin jo jonkin aikaa, mutta ei miehellä, joten saapi senkin haaveen kait unhoittaa ja jatkaa vain haaveilua :)

  VastaaPoista