sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Mysteerin valmistus etenee pikkuhiljaa


Mysteeri sai tänä viikonloppuna reunukset. Laitoin sen taustakankaalle ja vanun väliin, näin se on tikkausta vaille valmiina..........mutta kuinka kauan:) Nimittäin nuorenparin peitteeseen on  kukkakuviot -120 kpl- leikattuna odottamassa applikointia. Kummasta hommasta jatkan, pitääpä miettiä:)
Tänä viikonloppuna en sitten ehtinyt ompelukoneen vieressä juurikaan aikaa viettämään, paitsi ompelin keittiöön uudet verhot ja sitähän ei ompelemiseski lasketa:))  Samalla  sain hyvän syyn pestä ikkunat. Sekin on homma mikä on tehtävä heti kun inspiraatio iskee muuten saattaa aikaa vierähtää ennenkuin sen saa tehtyä, ikkunan pesu kun  ei kuulu lempitöihini:) Samalla sitten siivottiin koko huusholli oikein perusteellisesti. No, nytpä se on tehty ja taas on aikaa paneutua lempipuuhaan:)
3 kommenttia:

 1. Hienohan taas peitostasi tulee, kuten aiemmistakin.
  "Hyväinon pullat uunissa" kun ikkunapesut ja suursiivot tehtynä.
  Minunkin tsempattava tulevalla viikolla.
  Kiva kun kevättää!

  VastaaPoista
 2. Suuri ja komea peitto, kyllä sinä sitten olet taituri näissä hommissa. Toisessa blogissani mullakin on tilkkutyö..heh..jos sitä sellaiseksi voi edes sanoa. Ja siivouksetkin jo tehtynä, voi eiii, kukahan meilläkin innostuis siihen hommaan..:)

  VastaaPoista