perjantai 28. tammikuuta 2011

Dear Jane C 2

Lomaviikko on kulunut melko nopeasti . Noh, viikkohan vierähtää äkkiä, on sitten töissä tai lomalla.
Ompelurintamalla hommat sensijaan ovat eteneet hitaasti. Valmiiksi on tullut vain yksi DJ-blokki. Tai onhan muutakin valmistunut, nimittäin kaksi kännykkäpussia. Eija on järjestänyt blogissaan haastekilpailun johon aion myös osallistua. Näistä kahdesta ehdokkaasta nyt sitten pitäisi valita kumman sinne lähetän. Kuvia en tietenkään voi vielä tähän laittaa vaikka haluaisinkin;)
Maripalat olen yhdistänyt ja tikannut valmiiksi peitoksi. "Loppusilaus" vielä puuttuu, sitäkin teen pikkuhiljaa.
Nuorenparin peiton kuvioita olen jäljentänyt liimapaperille ja sopivia kankaita etsiskellyt. Sekin homma on vireillä.
Yksi uusi idea on ajatuksissa ja siihenkin etsin sopivia kankaita. Eiköhän näillä suunnitelmilla päästä jo jonkin matkaa eteenpäin:)



Vaikka ajatukset pyörivät aika paljon ompelujen merkeissä en kuitenkaan ole unohtanut ulkoilua. Ulos on ollut pakko päästä näin kauniilla ilmoilla. Kävelysauvoilla on ollut taas käyttöä:) Täysin siemauksin lumesta ja kauniista maisemista en ole kuitenkaan voinut nauttia kun mieltä painaa nuorenparin huolet sähkökatkojen haitatessa heidän elämäänsä. Sähkön puute aiheuttaa enenmmän hankaluuksia kuin uskoisikaan. Vaikka väliaikainen yösija löytyy lähistöltä hevoset tallissa vaativat oman huolenpitonsa tuli sitten sähköä tai ei, taloa on lämmitettävä ettei putket ja patterit jäädy. Epätietoisuus milloin sähköä saa ja milloin ei tuntuu olevan hankalinta. Töiden ajoituksia ei pysty suunnittelemaan, lisäksi monta muuta mietittävää asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti