perjantai 7. tammikuuta 2011

Dear Jane, B 10


Pientä ja suurta rinnakkain. 
Suuria paloja ommellessa yhteen saa nopeasti valmista aikaan kuten nyt työn alla olevissa maripaloissa tapahtuu, mutta sitten useimmiten haaste puuttuu;)
Pientä piperrystä tehdessä jää miettimään, onko mitään järkeä, varsinkin kun joudun tekemään kaikki DJ-palat kahteen kertaan enkä sittenkään saa näkyville sitä mitä haluaisin. Tarpeeksi siistiä ei vaan tule, ei sitten millään:( Blokin koko on 4 1/2". Mittasin myös keskellä olevan pienen neliön sivumitat, ne ovat valmiina 1,2 cm joten pientä on ja tarkkuutta vaativaa. Ihan vakavasti jo harkitsen näiden teon lopettamista mutta toisaalta en malttaisi luovuttaa:)
3 kommenttia:

 1. Kaunis on Dear Jane-blokkisi, joten kahteen kertaan tekeminen kannatti :) Älä vielä lopeta näiden blokkien tekemistä. Isoon peittoon niitä kyllä joutuu ahertamaan niin tuhottoman monta, mutta miten olisi pienempi peitto, jossa keskiosassa on näitä blokkeja ja ympärillä jotakin muuta?!?! Tai vaikka kassi?!

  Isosta maripeitosta tulee varmasti upea, jo pelkästään väriensä puolesta. Odotan mielenkiinnolla...
  Maritta

  VastaaPoista
 2. Pikku DJ:si on kaunis!!!!

  Kun itse tein DJ- blokkeja, huomasin, että maltti on valttia! Ja turha kriittisyys on unohdettava, vaikka se onkin VAIKEAA. Itse kun olen sellainen saumatsuorassa- tyyppi;)... Minunkin ensimmäiset on ihan hirveitä vikurantteja. Ja sitten, kun niitä pienokaisia kokoaa yhteen, niin voin sanoa, että se jos mikä palkitsee;)Joten ethän vielä lopeta... Itse tein niitä peiton eri puolilta, enkä riveittäin ja sekin antoi vähän lisämotivaatiota;)

  Ja täältä (sivupalkista) löytyy kinkkisempiin blokkeihin hyviä vinkkejä Aninalta
  http://thatquilt.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Siististi ja huolellisesti sinä olet DJ:t tehnyt.Ei kannata luovuttaa. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista.

  VastaaPoista