lauantai 20. marraskuuta 2010

Kirjakerhon tilaus

Kuulun Danielle Steelin vakituisiin lukijoihin:) Kirjakerhoon oli ilmestynyt nämä uudet kirjat ja postihan kiikutti aika nopeasti ne postilaatikkoon. Kirjahyllystäni löytyy kirjailijan kaikki kirjat. Tarinat etenevät saman kaavan mukaan vähän eri muotoon aseteltuna ja joskus monta kirjaa peräkkäin luettuani ne alkoivat kyllästyttää todella paljon. Pienen tauon jälkeen arvelen taas voivani lukea nuo kirjat:)
Taaskaan en voinut vastustaa kirjakerhon valikoimissa ollutta tilkkukirjaa. Kauniista kankaista tehtyjä töitä kirjasta löytyy ja mukava niitä on katsella. Mitään uutta ahaa-elämystä ei syntynyt kirjaa selatessa mutta ihan kiva kirja kuitenkin, ehkä jokin idea taas sieltäkin löytyy kun paneutuu siihen paremmin.


Kävimme eilen Espoossa onnittelemassa tytärtä, hänellä on tänään syntymäpäivä. Otin valokuvan hänen tekemästään kauniista suklaakakusta, mutta kuva on kännykässä ja kun kännykkä on uusi, en osaakaan ottaa kuvaa sieltä koneelle. Harmi vaan, kakku oli kyllä näyttämisen arvoinen toisillekin:)

3 kommenttia:

 1. Mietin juuri kirjakerhon jäseneksi palaamista! Danielle Steelin kirjoja minullakin on, mutta jotenkin en ole saanut niistä kiinni. MIksiköhän? Olen myös kirjahamsteri, Hirvisaaret, Paasilinnat, Joenpellot, Utriot, Pohjolan-Pirhoset ja Jääskeläiset on kaikki hyllyssäni. Pitänee alkaa näitä vanhojakin kertaamaan uudelleen. Kunhan pääsen sukankutomisen koukusta, hih!

  VastaaPoista
 2. Hei Irma

  Minäkin olen lukenut Danielle Steelin kirjoja.
  Mutta hänen uusimpia en ole vielä lukenut.
  Minä luen paljon kirjoja rakkausromaaneja.
  Ja nykyisin kotimaisia kuten Pirjo Rissasta Enni Mustosta Tuija Lehtistä olen lukenut paljon.

  VastaaPoista
 3. Lukuinnostukseen pitäisi päästä kiini minunkin, siitä onkin aikaa kun olen kirjoja lukenut oikein olan takaa. Steelin kirjoja olen joskus myös lukenut mutta tykkään Nora Robertsin jännäreistä ja tietysti luettavia ovat nämä kotimaiset kuuluisat kirjailijat. Meilläpäin kaikki sivukirjastot on suljettu ja kaupungista pitää lukemiset hakea nykyään.

  VastaaPoista