lauantai 23. lokakuuta 2010

Punakankaiset kukkakassit


Sain aamulla valmiiksi tilkkukassin, jossa on yhdistelty ihan tavallisia ruutuneliöitä.Tämä toinen on valmistunut jo kesällä, silloin kun kassitehdastuotanto oli kuumimmillaan:)
Eilen iltasella laitoin pyykkikoneeseen pyykkejä ja kuulin kun kone otti vettä ja sen jälkeen ei enää suostunut tekemään mitään. Mies tutkaili konetta ja totesi että kauppaan on lähdettävä. Vähän harmitti uusi menoerä kun olen juuri maksanut kohtalaisen suuren maksun hammaslääkärille. Onneksi tämän päivän aamulehden etusivulla oli erään kodinkoneliikkeen tarjous poistoeristä. Olimme kaupan ovan takana kun ovet aukenivat koska ko.koneita oli ainoastaan kaksi kappaletta myynnissä. Saimme mitä halusimme ja toisellekin koneelle oli jo kysyntää kassalla ollessamme. Kerrankin sopivaan kohtaan osunut mukava tarjous piristi mieltä:)

3 kommenttia:

 1. Elämä on välillä kuin mättähältä mättähälle ja välillä mättäiden väliinkin. Kiva kun lykästi pesukonehankinnassa. Hammaslääkärimaksut on ihan pilvissä nykyään. Minä harvemmin tarvitsen mutta prinssipuoliso kyllä usein. Mutta ei vielä viitsisi häntä ihan puurolinjalle laittaa, hih.
  Nättejä ovat kassisi, iloisia kenen tahansa kainaloon.

  VastaaPoista
 2. Kasseissasi vielä häivähdys kesästä,jota tunnun kaihoavan nyt talven tullen.Aina niin kauniita käsityösi.
  Minun nuoruudessani muoti-ilmiö, tekarit rippilahjaksi, ei siis suuria hampilääkärikuluja.Toki kalusto pitäisi uusia, ja sehän hintava homma.

  VastaaPoista
 3. Nätti kassi, samanlaista olen itsellekkin mietiskellyt, punavalkoista siis :)

  VastaaPoista