keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Syyskuu

Syyskuun ensimmäinen päivä alkoi aurinkoisena vapaapäivänä. Vuodenajoista syksy on minulle mieluisin. Olen joskus kuullut että siitä vuodenajasta ihminen pitää milloin on syntynyt, onko syy tuo vai mikä ????? Toki kesäkin on mukavaa aikaa, en vaan tykkää niin kuumasta kun nyt oli. Töissä on hankalaa ja kotona ei jaksa tehdä juuri mitään.
Aika iloisen oloisena näyttävät Inge Löökinkin mammat sen ottavan vastaan:) Yksi omanapuu on meilläkin ihan täynnä komeita omenia. En vaan ymmärrä mikä päähänpisto on ollut aikoinaan laittaa omenapuuksi puu joka tuottaa soseomenaa. Teen kyllä muutaman purkin sosetta, se on tosi hyvää, mutta mihin laitan sen määrän sosetta joka koko puusta tulisi:)
Huomenna meille on tulossa naapurin koira kolmeksi viikoksi hoitoon. Kaksi täyteen kirjoitettua paperia saatiin jo hoito-ohjeiksi ja niitä on innolla opiskeltu:) Eiköhän tuosta kuitenkin selvitä:) Onhan meillä koiria ennenkin käynyt, ei se aivan uusi asia ole, mutta näin pitkää aikaa ei ole yhtäjaksoisesti ollut.


4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Mukava kun meillä samanmoisia mietteitä ja mieltymyksiä.
  Minäkin kuukausittain Ingen ilomummeleilla herkuttelen.
  Lokakuun lapsi minäkin ja sentähdenkö syksy mieleinen vuodenaika.
  Kauniin kuulaana syyskuu meilläkin päin alkoi, Iloitaan!

  VastaaPoista
 3. Syksystä tykkään minäkin vaikka olenkin syntynyt kesällä. Rakastan sitä kun yöllä on ollut melkein pakkanen ja aamulla on nurmikko kuurassa ja aurinko paistaa...

  VastaaPoista
 4. Ole myös syksyn lapsi ja nautin syksyisistä väreistä, sienimetsästä, pihlajan punaisista tertuista. Tosin haikailen vielä kesän peräänkin... mutta kaipa se on niin, että me syystuulen kehdossa keinuttamat pysymme aina syksyn lapsina.
  Inge Löökin mummelit jaksavat aina ilahduttaa hersyvällä huumorillaan.

  VastaaPoista