maanantai 20. syyskuuta 2010

Naapureiden kotiinpaluu

Koirakaverimme haettiin tänään kotiin kun isäntäväki palasi Ameriikan reissultaan. Vähän kyllä nyt tuntuu oudolta tämä hiljaisuus:( Jotenkin jo ehti vajaan kolmen viikon aikana tuohon hoitotätihommaankin. Niin tuntui koiraakin ihmetyttävän tilanne, kun sen isäntä tuli sitä hakemaan. Ei oikein tiennyt kumman housunpunttia olisi haistellut, oman isännän vai hoitosedän. Selvästi se oli ihmeissään kun vielä kävimme viemässä sen tavaroita illemmalla naapuriin. Heti se tuli mieheni jalkojen viereen rapsuteltavaksi. Kertoilimme juttuja menneiltä viikoilta ja saimme luvan ottaa sen mukaamme kun seuraavan kerran lähdemme taas hirvikärpäsmetsälle lenkkeilemään:)
Tuliaisiksi sain fat quarter-kankaita ja uuden lehden:) Mikäs sen mieluisampaa tuliaista olisikaan:)


4 kommenttia:

 1. Kolmessa viikossa ehtii kiintyä hoitotäti ja myös koira! Onneksi asuu kuitenkin niin lähellä, että yhteys säilyy. Hienoja kankaita olet saanut tuliaisiksi.

  VastaaPoista
 2. Ihana valikoima kankaita! Eikö olekin hienoa välillä saada jonkun muun valitsema setti?! Hoitaisin varmaan minäkin kivaa koiraa jos saisin tuollaisen palkan... (No kissa ei taida olla samanmielinen.)

  VastaaPoista
 3. Kivat tuliaiset:D Ps. voisitko kirjautua mun molempiin blogeihin lukijaksi...

  VastaaPoista
 4. Hei Kirsti, homma hoidettu:) En tiennytkään että sulla on toinenkin blogi:)

  VastaaPoista