maanantai 6. syyskuuta 2010

Mitäs ihmeteltävää.............

.............tässä nyt sitten on tuumaili koirakaverimme kun kuvasin juuri valmistunutta pikkupeittoa. Peiton kooksi muodostui tällä kertaa n.50 x 70cm. Kokohan on aina riippuvainen siitä minkä verran suuremmista töistä jääneitä tilkkuja on käytettävissä tekeillä olevaan työhön. Tähänkin työhön löytyi valmiiksi leikattuja sinisiä, punaisia ja valkoisia suikaleita, joita täytyi vielä tasoitella saman kokoisiksi. Keskustaneliöiksi löytyi kaapista pala sopivaa kangasta.


Kuvauksen jälkeen lähdettiin seitsemän kilometrin metsälenkille. Tosin koiran lenkki kertaantui kahdella ellei kolmellakin kun koko ajan sen piti tutkiskella ympäristöä. Vähän puhki taidetaan olla nyt molemmat, koirakin väsähti sohvalle:) Tykkään kovasti liikkua metsässä, siellä on rauhaisaa ja mukavaa katseltavaa. Ainoana haittana lenkkimaastossamme on hirvikärpäset parilla pätkällä. Nytkin oli verkkaritakin huppu päässäni mutta kotona suihkuun mennessä kampailin ainakin viisi kärpästä pois päästäni, yäk:( No, ensi kerralla pitää varautua vielä paremmin:)

3 kommenttia:

 1. Hirvikärpäsiä minä vallan panikoin.Ostimme Lapin lomalla kyllä kätevät ötökkäpuserot,jotka mahdollistaa sieni ja marjaretket.Hupun kasvoverkon läpi silleen hyvä näkyvyys, että marjojen ja sienien saalistus luonnistuu.
  Pikkupeittosi taas niin suloinen,ja verraton kooste pikkutilkuistasi.
  Taitava, kuka taitava,täytyy todeta ja ihmetellen ihailla.

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas peitto ja suloinen lenkkikaveri. inhoan ja vihaan ja kaikkea mahdollista noita hirvikärpäsiä!

  VastaaPoista
 3. Kivan kaverin olet saanut. Ja nythän on vielä mukavat kelit lenkkeillä koiran kanssa.

  VastaaPoista