lauantai 26. kesäkuuta 2010

Uudenlainen pussukka

Aamulla puettiin verkkapuvut päälle ja lähdettiin sauvalenkille. Reilun tunnin lenkin jälkeen olo oli melko hikinen. Lieneekö syynä auringon paiste täydeltä taivaalta vai olisiko lomailulla vaikutusta:) Tai sitten vaan tuli puettua liian paljon vaatteita päälle:)
Tämän pussukan kankaat olen leikannut jo pari viikkoa sitten mutta tänään vasta sain ommeltua sen. Eikä siinä pitkään kestänytkään. Ohje on ainoasta omistamastani kassikirjasta jonka tekstistä en ymmärrä hölkäsen pöläystäkään mutta yritän ymmärtää kuvista:) Sulkemismekanismi on myös kiinnostanut pitkään ja nyt pääsin kokeilemaan sitäkin. Pussukan korkeus on 27 cm ja leveys 25-29 cm.Pussin pohjaan tehtiin molempiin kappaleisiin vastalaskokset.

Illalla lähdettiin vielä "naapurikaupunkiin" mieheni äidin ja isän haudalle kukkia kastelemaan.
Poikkesimme myös paikkakunnan kioskille jäätelöostoksille. Lehtihyllyssä huomasin -tai miten senkin ottaa, koska yleensä aina kioskissa käydessäni tarkastelen lehtihyllyt- tilkkutyölehden. Mukaan kotiin se lähti vaikka olenkin joskus päättänyt että en osta saksankielisiä lehtiä kun en kieltä ymmärrä. Päätös onkin pitänyt aika kauan mutta tänään se petti:) Selasin lehden pikapikaa ja jotain mielenkiintoista sieltä löytyikin, täytyypä tutustua tarkemmin.

3 kommenttia:

  1. Kiva pussukka. Minun ostoskoriini tarttuu usein myös noita saksankielisiä tilkkulehtiä, vaikken kieltä ymmärräkään. On niistä silti jotain tilkkutöitä valmistunut. Kirsi, Kirsin käsitöitä-blogista

    VastaaPoista
  2. Kiva pussukka! Tämmöisiä sit ottaisin myyntiin, kiitos:)

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoisen näköinen pussukka. Laita näkyviin lähikuvaa sulkemismekanismista, jos siinä on jotain uutta opittavaa!

    VastaaPoista