maanantai 31. toukokuuta 2010

Kassi uudesta kirjasta

Edessä viikko sitten Tilkkutexistä ostamani Anne-Pia Godske Rasmussenin kirja ja Tilkkutarhasta tilattu aivan ihana -ainakin minun mielestäni- kangas. Sitten vaan kassin ompeluun. Helppoa -luulisi niin- noudattaa ohjeita ja ommella. Aika monta vääntöa ja purkamista sain tehdä ennenkuin ymmärsin kassiin tulevan kahvoille tarkoitetun kujan ompelun. Eikä se sitten vaikeaa ollutkaan, en käsitä miksi tajuaminen oli niin kovin vaikeaa:) Noh, kirjan kielestä ei ollut mitään apua, kuvien mukaan piti yrittää mennä, niitäkään en meinannut ensin millään ymmärtää. Mutta sitkeys palkittiin, kassi valmistui vaikka siihen kului pari päivää ja köh-köh, taisi tulla pari rumaa sanaakin.


Ompelun välillä eilen siivottiin pari ulkovarastoammekin ja ihmetyttää sekin miten pienessä ajassa niihin kertyy kaikenlaista pois heitettävää roinaa vaikka edellisestäkään siivouksesta ei mielestäni kovin pitkää aikaa ole. Nytkin saatiin peräkärry melko täyteen tavaraa. Toisesta varastosta kaivettiin esiin mieheni mummolta saatu Agros-kaupasta ostettu vieläkin toimiva Sylvi-ompelukone. Kone odottaa puhdistusta terassilla ja sitten mietitään nostetaanko se sisälle vai mitä sillä tehdään.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kassi. Tuollaiselle olisi monenlaista käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kassi! Kannatti pähkäillä kun tulos on noin upea. Kangas on kaunista. Otsikosta luulin, että olit tehnyt kassin kirjasta, semmoisen kirjankansikassin ; )

  VastaaPoista
 3. Marle: otsikosta voikin tosiaan saada tuon käsityksen:) Olen ennenkin huomannut että kun kirjoittaa jotakin itselleen selvää asiaa, voi toinen ymmärtää asian toisin:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kassi, tuossa "kirjassa" on kivoja malleja. Kangaskin on kiva ;D

  VastaaPoista