maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kuvansiirtokokeilua ja lomailua:)

Kuvansiirto on kiinostanut minua jo pitkään. Ohjeitakin olen katsellut ja niitä on monenlaisia.
Hannele esitteli blogissaan tätä tapaa joka sai minut uskomaan että voisin osata tehdä tuon.
Loman alkaessa oli aikaa perehtyä asiaan paremmin ja tänään pääsin alkuun. Kuvan jälkikäyttöä en pohtinut, kunhan ensin kokeilen saanko mitään aikaiseksi. Ohjeet ja tarvikkeet ovat hyvät, jos jokin menee pieleen on ilmeisesti tekijässä vika;) Hannelen ohjeessa sanotaan että kuvaa voi käsitellä liimauksen jälkeen 24 tunnin kuluttua, kaupan ohjeessa tuo aika on 48 tuntia. Maltankohan odottaa kahta vuorokautta.


Nyt on syytä hymyillä. Viikko lomaa, aurinko paistaa. Selkä hyvässä kunnossa sauvalenkkeilyyn. Aikaa puuhastella mukavien hommien parissa:)

2 kommenttia:

  1. Hauska nähdä ja kuulla, että ohjeistani on iloa! Varmasti onnistut - itselläni kuvat ovat käytännössä aina seisoneet enemmän kuin 24 tuntia, kun en ole ehtinyt niitä aikaisemmin käsittelemään :)

    VastaaPoista
  2. Vielä suihkusähköstä :) sen verran, että sähkäri selitti mulle asian. Johtuu vanhan talon kupariputkista ja heikosta maadutuksesta. Kun itse seisoin kaakelien päällä jalat märkinä, johdin lahjakkaasti sitä sähköä itse. Kun pesin purkkeja kuivin jaloin, ei sähäreitä tullut. Sähkäri tulee käymään mökillä ja tarkistaa tilanteen. Kiitos myötäelämisestä :D

    VastaaPoista