perjantai 8. tammikuuta 2010

Kortintekoon koukussa

Pitkään aikaan ei ole tullut tehtyä tilkkukorteja. Nyt tuli tarve kolmelle kortille ja niinpä ajattelin että voisinkin tehdä ne itse:) Viikonloppuna on tuttavan 50v-juhlat ja sitten oman pojan ja tytön poikakaverin syntymäpäivät. Samalla kortteja tuli tehtyä "vähän" ylimääräisiäkin:) Muutama ystävänpäiväkortti on vielä tekeillä, mutta niitä jatkan ensi viikolla kun juhlat on juhlittu ja sunnuntaina käyty katsomassa tytärtä kun hän on palannut neljän viikon reissultaan.

Kortteja on mukava tehdä ja kun ottaa esille tarvikkeita ja tutkailee niitä niin koko ajan tulee ajatuksiin uusia ideoita. Sitten kun saan ne valmiiksi mietin että onkohan kuitenkaan kiva antaa niitä ihmisille, mitä ajattelevat. Olisiko kaupan kortit kuitenkin parempi vaihtoehto, niitäkin kun on kovin kauniita ja hauskoja.

7 kommenttia:

 1. Kyllä ovat kauniita, monin verroin parempi vaihtoehto kuin kaupan kortit :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja. Omatekemissä on enemmän tunnetta mukana kuin kaupan korteissa. Ja itse tehden saa persoonallisempia.

  VastaaPoista
 3. Itse tehty (vaikka ostettukin, mutta jossa on käsityön leima) on monta kertaa mielenkiintoisempi kuin painettu, massatuotettu kortti. Ja siitä puuttuu tunne, että "ihan minua varten tehty"!

  VastaaPoista
 4. !oma tekemä on aina oma tekemä! kivoja kortteja ja voisin jo arvata mikä kortti kenellekin lähtee matkaan:) ps. käy kurkkamassa orkidean kasvatuksen loppuhuipentuma.

  VastaaPoista
 5. Ihania kortteja, kyllä kehtaa antaa.

  VastaaPoista
 6. Mieluummin ite tekemä tai ostettu käsintehty. Tehdaspainettuun tietysti voi turvautua, mutta siitä puuttuu juuri se sielu, mikä tulee käsintehtyyn. :) Ja nuita sinun kortteja kehtaa antaa vaikka kenelle, ovat niin siistin hienoja että :)

  VastaaPoista