perjantai 6. marraskuuta 2009

Koirapeittoja

Tässä sitä taas ollaan:) Naapuri pyysi ompelemaan koirapeittoa, siis yhtä, niin mun piti tehdä kolme. Noh, onpa sitten mistä valita;)
Kun päässä alkaa ideat pyörimään niin innostun kovasti ja ompelukone vaan ompelee. Onneksi tuli muita suunnitelmia ja voin siirtyä toisenlaisiin puuhiin. Kaikki ovat kooltaan noin 70 x 70 cm, siis nopeita? tehdä. Tai minullahan ei mikään valmistu nopeasti, noissakin meni monta päivää. Ruutukangas on flanellia, koska koiralle pitää olla kuulemma pehmeää kangasta:) Ainoastaan ruudullista löytyi kaapista. Mieheni nähtyä peitot hän kysyi onko tarkoitus että ruudut ja viivat ei osu kohdallaan ja ovat vähän vinossakin. Vastasin myöntävästi;) Ehkäpä se ei haittaa koiran lepohetkeä:)

3 kommenttia:

  1. Ihania! Itsekin katselin tuota siniruutuisen koiraa muistuttavaa blokkimallia vauvanpeittoa miettiessä. Se on niin suloinen, vaikkei muistutakaan meidän omaa lutumutusta shelttiä :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania! Minä oplen suunnitellut meidän Ukko-koiralle jonkinlaisen peiton tekemistä, mutta minä vaan suunnittelen...ja toiset tekee jopa kolme!

    VastaaPoista
  3. Mullakin on meidän koiralle farkkupeitto tulossa - ollut jo tulossa ainakin neljä vuotta :)))) Komiat on sinun tekeleet!

    VastaaPoista