tiistai 13. lokakuuta 2009

Keskeneräisyyksiä

Tässä talossa on paljon keskeneräistä........

Keittiöremontti etenee etanan vauhdilla:) Remonttia suunniteltaessa minulla oli näkemys minkälaisen keittiön haluaisin. Seiniin oli tarkoitus laittaa maalia. Mies kävi maalikaupassa yksin kun en vielä siinä vaiheessa päässyt mukaan. Ensimmäinen ostos oli väärä. Meni toisen kerran kauppaan, ostos oli vielä huonompi. Olin antanut värimallin mukaan mutta jokin kuitenkin meni pieleen:) Seuraavaksi pohdimme laitettavaksi seinään tapeettia. Menimme tuttuun pikkukauppaan ja löysimme kauppiaan opastuksella kauniin tapeetin. Näkemykseni keittiöstä ei olekaan enää se alkuperäinen:( Kolme viikkoa lähetyksen saapumisen odottelua, ja sitten kauppias soitti että tapeetit tulevatkin vasta marraskuun alkupuolella. Uusi pohdinta alkoi, maltammeko odottaa, koska kaapistojen laittoon ei päästä ennenkuin seinät ovat kunnossa. Viime lauantaina miesten tehdessä remonttihommia lähdin tyttäreni kanssa maalikauppaan ja johan löytyi sopiva maali, ollaan alkuperäissuunnitelmassa, jee:)) Tuleekohan keittiöstä kuitenkin sellainen mitä olin päässäni hahmotellut:) Jännittää:)

Tytär pyysi neulomaan tanssitunneilleen säärystimet. Mielelläni neulon telkkaria katsellessa. Vierelle piti hankkia lisävalaistusta, mustaa lankaa on muuten hankala neuloa.
Me Naiset lehdessä oli vaatemainoksen mallin kaulassa Puro-langasta neulottu huivi, se näytti niin kauniilta että eilen illalla oli vielä lähdettävä kaupasta hakemaan sitä. Mukavaa neulottavaa kun saa näkyvää aikaiseksi nopeasti. Nyt saa neuloa vuorotellen ohutta ja paksua lankaa.


Olen joskus muinoin ostanut valmiiksi leikattuja kangasneliöitä. Leikkasin ne kolmioiksi ja ompelin yhteen. Muutama jäi kokonaiseksi. Nyt onkin ongelma miten niitä sijoittelisin, mieleistä vaihtoehtoa ei tahdo löytyä. Vähän harmitti kun ehdin tuon homman tehdä koska Blokkisiskojen Marittalla olisi blogissaan ollut mielenkiintoinen malli jos neliöni olisivat olleet vielä kokonaisina.
Siis pohdinta jatkuu.

1 kommentti: