sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Keittiöremontti

Tästä se alkaa!!!
Monta vuotta meillä on mietitty ja suunniteltu uutta keittiötä, päätökseen ei vaan oltu päästy. Kunnes juuri ennen jalkatapaturmaa oli uudet kaapistot tilattu. Itse asiassa samalla hetkellä kun kaaduin tuon jalkani, oli keittiöfirman kaveri meillä tekemässä tarkistusmittausta.
No, nyt sitten toiveeni on täyttymässä, saan vihdoin uuden keittiön:) Mutta koska se on valmis on sitten toinen juttu. On odotettavissa että se saattaa kestää, kestää ja kestää. Mieheni tekee remontin itse, hän on kovin tarkka työssään ja se tarkoittaa myös sitä että homma ei kovalla vauhdilla etene. "Hiljaa hyvää tulee":)) Toivottavasti hermoni kestävät, sekamelskassa eläminen on minulle vähän hankalaa. ja sitähän meillä nyt on kun tavarat ovat ympäri taloa, yritän kuitenkin selvitä;) Vähän harmittaa myös se etten voi kovinkaan paljon olla avuksi tällä kertaa.
Jospa sitten tyydyn vaikkapa työnjohtajan rooliin;)

4 kommenttia:

 1. Pitkämielisyyttä Sinulle remontin keskelle :)

  VastaaPoista
 2. Mihin menee ne vanhat kaapit ja liesi ja koneet??????

  kiva kun saat uutta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa keittiöremontti, omani on vasta haaveilun asteella. Meillä on kohtuullisen uusi keittiö, mutta niin pieni ja toimimaton. Kiitos tyyny ja peittokommetista. Tein tilkkupeiton kuusi vuotta sitten ja kun kiiressä heitin sen sängylle, niin vieläkin on tikkaukset vaiheessa. Olen aina välillä miettinyt, miten jalkasi jaksaa, on vaan ollut jotenkin hässäkkää syksyn mittaan... Mukava kun paraneminen etenee. Ja olet saanut komean pinon, kauniita sukkia aikaan.

  VastaaPoista
 4. Saat nyt aivan ihanan keittiön, joka meille naisille on aina niin tärkeää :) Sama homma pitäisi meilläkin toteuttaa, mutta ei ihan heti, kun vasta katto remontoitiin :) Kivaa kulla, että paraneminen on edistynyt :)

  VastaaPoista