lauantai 12. syyskuuta 2009

Mieluisa paketti

Jos viikko sitten saamani jalkapaketti oli erittäin epämieluisa niin eilen oltiin janan toisessa päässä. Posti toi Marjolta todella mukavan yllätyspaketin. Tämä on juuri niitä juttuja joka lämmittää mieltä enemmän kuin uskoisikaan. Kun ei osaa edes odottaa ja joku muistaa:)
Myös Marittalta sähköpostiin tullut neulatyynyohje tuntui hyvältä. Kiitos molemmille:)

Paketissa oli tarvikkeita korttien tekoon. Nyt vaan tekemään lisää kortteja ja aionkin jatkaa sitä hommaa vielä ensi viikolla. Tämä päivä kuluu "juhliessa". Molemmat nuoretparimme tulevat lisäämään kanssamme ikääni yhdellä vuodella:)
Marjo oli laittanut pakettiin myös itse tekemänsä kaulakorun, jonka väri on ihan minunlaiseni. Lisäksi oli vielä hänen oma tekemänsä kaunis kortti.

Eilen tuli vielä yksi ihastuttava yllätys. Lähimmät työkaverit lähettivät kauniin kukkakimpun, Inge Löökin kortin, jossa toivotettiin onnea ja paranemista. Mukana oli puolukkaista (mun herkku) suklaata. Kyllä mun nyt kelpaa.

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut syntymäpäiväsi johdosta :) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 3. Hyvää synttäripäivän loppua ja tsemppiä jalan paranemiseen.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet synttärionittelut täältäkin! Olen niin innolla pakertanut kaleidoskoopiani, että en ole ehtinyt lukea kommentteja tai blogittaakaan. Kyllä siinä tosiaan on työtä ollut, mutta on ollut kiire nähdä, miltä se näyttää valmiina. Ja ihan tyytyväinen olen lopputulokseen :) Tai siis keskenhän se vielä on... vasta tilkkupinta valmiina...

  VastaaPoista
 5. No sattuipas ylläripakettini sopivasti synttärien aikaan :)) vaikken tiennyt synttäreistäsi...
  joten ONNEA jälkikäteen, sitä tarvitaan joka päivä!

  VastaaPoista