lauantai 29. elokuuta 2009

Dresden Plate-peite

Kauan, kauan sitten tilasin http://www.justcurves.biz-kaupasta Dresden Plate-mallineet. Ajatus oli tehdä jotain hienoa:)) Juu, helppo on ajatella ja useasti minulle ainakin käy niin että kuvitelmissa tuleva työ näyttää paljon hienommalta kuin valmiina sitten onkaan. Halusin myös kokeilla kaarevien ja pyöreiden saumojen ompelua samassa tilauksessa tulleella paininjalalla. Tilkku-tv:ssä olleella ompeluohjella homma näytti käyvän käden käänteessa tosi helposti. Omissa käsissäni se ei mennytkään ihan yhtä kätevästi:) Blokit sain ommeltua aika nopeasti keskusympyrään asti, sitten tuli suuri kysymysmerkki vastaan. Minkälaisiksi tehdä keskustat??? Siihen keskeytyi työn eteneminen pitkäksi aikaa. Kunnes jokin aika sitten blokkisiskojen Marittalla oli blogissa kuva kukasta johon oli ommeltu kiva keskusta ja sieltähän se vastaus löytyi;) Viimein ja vihdoin saan huokaista tämän työn pois silmistä:)

7 kommenttia:

 1. Taidat olla vähän turhan vaatimaton, peitto on upea. Kun saisin aikaiseksi jotain edes puoliksi yhtä kaunista.

  VastaaPoista
 2. Hei, onks tää siis sama blokki kuin mun vanhassa, äitini 30 v sitten tekemässä peitossa, jonka kuva (osa) löytyy täältä:
  http://eijar.vuodatus.net/blog/1890965/tilkkupeiton-paikkausta/#comments
  Enpä ole tiennyt, että sen nimi on Dresden Plate... jos nimittäin on sama.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahdottoman upea toteutus Dresdenin lautasesta! Ensin en edes tunnistanut kuvan perusteella, että se malli oli kyseessä :)

  VastaaPoista
 4. Silmiähivelevän kaunis tilkkupeitto...

  VastaaPoista