keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Näppipyyhkeet

Monenlaisia nimiä näyttää näille pyyhkeille olevan, mutta tämä nimitys on jäänyt mieleeni. Päätin kokeilla minäkin niiden ompelua. Sitten kävi kuten monesti ennenkin. Varasin monet kankaat ja niihin sopivat liinat ja kun olin muutaman ommellut rupesi tympimään. En tykännytkään koko hommasta, mutta valmiksi ompelin kaikki mihin olin tarvikkeet varannut. Tyttäreni kävi juuri kotona kaverinsa kanssa ja molempien mielestä pyyhkeet olivat kivoja. Niinpä sitten toisen kassiin pujahti punainen ja toiselle keltainen.

4 kommenttia:

 1. Sopii toki, että laitat blogini listallesi. Tehdään vaihtokauppa: laitan sinut omalle listalleni, inäkin olen näet vieraillut sinun sivuillasi useaan otteeseen, kun sieltä löytyy tilkkutöitä.

  VastaaPoista
 2. Paitsi että - dementia iski - olet jo listoillani, ihan lupaa kysymättä =)

  VastaaPoista
 3. Näppipyyhkeet ovat käytännöllisen mukavia. Poikani perheessä noita kaivattaisiin kovasti, mutta saa nähdä koska saisin aikaseksi ommella niitä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun olet laittanut molemmat kankaat samaa sävyä. Ostin kerran tuollaisen torilta. Valitettavasti tekijä oli käyttänyt pesemättömiä kankaita. Pyyhkeen turkoosi väri värjäsi ensimmäisessä pesussa yläosan vaaleamman kankaan ja siitä tuli tosi ruman näköinen.

  VastaaPoista