perjantai 8. toukokuuta 2009

Kangaskauppoja

Kun nyt näyttää siltä että tuo ompelukone tikkailee aika hitaasti niin olen sitten tehnyt kangasostoksia. Vasemmanpuoleisista on jo pieni aavistus mitä niistä tulisi, mutta katsotaan.....Oikeanpuoleiset maanläheisen väriset kankaat ovat niin kovin mieleisiä että niitä vaan on ostettava vaikka en vielä niille ole käyttöä keksinyt. Yksi malli kyllä pyörii mielessä mutta katsotaan......
Yleensähän kaikille ostetuille kankaille on kyllä ajan kanssa käyttöä ja sopiva paikka löytynyt:)
Vielä odottelen pientä lähetystä tuolta maailmalta, siinä on kirja ja pari kangasta;)
Ensi viikolla on muutama lomapäivä tiedossa ja silloin pitäisi kanatarhatyö valmistua. Vaikka muutakin hommaa olisi, kuten esim.ikkunanpesua, puutarhatöitä ym.puuhastelua mutta laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen;))3 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä. Pesin tänään olohuoneen ikkunat ja ensi viikolla aion jokaisen vapaahetken viettää ansaitusti ompelukoneen vieressä :) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 2. Kankaita ei voi koskaan olla liikaa:). Minullakin on puoli metriä tuota keskellä päällimmäisenä olevaa paisley-kuvioista kangasta.
  Oletko tilannut amerikasta kankaita/kirjoja. Nyt tekisi mieleni tilata mallineita ja ehkä kirja, mutta en haluaisi ostosteni päätyvän tulliin,kun olen kuullut siitä tylsiä juttuja. Ainakaan tilkkutexissä ei Marti Michellin juttuja.

  VastaaPoista
 3. Mun blogissa on sulle yks pieni juttu :)


  Eihän ihmisellä voi olla koskaan liikaa kankaita, paitsi nyt kun pitäis muuttaa!

  VastaaPoista