tiistai 12. toukokuuta 2009

Kanatarha on valmis!!

Työ valmistui suunnitelman mukaisesti. Ajatus oli että saisin sen valmiiksi näiden muutaman lomapäivän aikana jotta voisin taas siirtyä muihin ompeluksiin:) Taisi olla vuosi sitten kun päässä rupesi pyörimään ajatus tästä työstä. Toteutukseen meni sitten kuukausi jos toinenkin:) Näin aikoinaan Tilkkusadulla tämän tekstin hänen työssään. Siitä tuli mieleeni idea ja niinpä pyysin Sadulta luvan käyttää samaa tekstiä omaan työhöni. Päätin kuvata tällä tavalla koko työyhteisömme. Vien sen työpaikkani seinälle. Siitä voi sitten halutessaan jokainen etsiä oman hahmonsa:) Joukossamme on myös miespuolisia ihmisiä, pari varattua ja pari nuorempaa "sinkkua".......mutta kuinka kauan...kuka voi vastustaa vislaussydämiä ainakaan näin keväällä:) Työ ei tietenkään ole ollut aina ruusuilla tanssimista mutta sen verran mukavaa kuitenkin näiden ihmisten kanssa että laitoin kukkia mukaan yhteiselle taipaleellemme vuosien, joidenkin kanssa jo parinkin kymmenen vuoden varrelle. Itseni laitoin oikeaan alakulmaan seurailemaan ja ohjailemaan asioita ja tilanteita:) Marjolta olikin aamulla tullut uudet jatko-ohjeet Luovaan Mysteeriin. Joten sitä sitten pohtimaan ja suunnittelemaan. Yksi uusi työn aloitus on jo pöydällä, mutta katsotaan kumman teen ensiksi. Huominen pitäisi pyhittää leipomiselle ja torstaina menen mieheni kanssa tyttäremme asunnolle pientä remonttia puuhastelemaan. Perjantai on työpäivä mutta sitten taas viikonloppuna... ommella vai eikö.........

14 kommenttia:

 1. Aivan IHANA työ!!!! Saavat sinun työyhteisössä olla onnellisia tästä seinävaatteesta.
  Kuinka saisi itsestään irti ja tekisi jotain saman tyylistä oman työpaikan seinälle ?!?!?!

  VastaaPoista
 2. IHANA.... kerrassaan mahtava, värit sopivat hyvin yhteen, tuo kukkareunuskin on kiva.

  VastaaPoista
 3. Siitähän tuli aivan IHANA :)) Mitkä värit!

  VastaaPoista
 4. Hei Irma, kiva idea ja tosi mahtava toteutus. Meidän työpaikan kahvihuoneeseenkin sopisi oikein hyvin :) terv. Kaija K

  VastaaPoista
 5. Kuljeskelin hetken kanatarhassasi ha huomasin kuinka kanoillasi oli lystiä siellä,,muutama kukkokin seassa.
  Aivan oivallinen idea ja toteutus,joka kananen,oma persoonansa,ei mitään muottiinmunittuja.
  Silleen lämmittävää katslla tilkkutöitäsi,oma äitini aikoinaan myös teki hienoja tilkkitöitä.
  Vieraileppa sinäkin kotisivuillani,
  www,sinikkaplusisaari.com

  VastaaPoista
 6. Kylläpä tulikin ihana tuosta "kanatarhasta". Toivottavasti nimitykseni ei loukkaa ketään, mutta on se vaan niin hauskan näköinen että :) Aivan mahtava!

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkisen ihana kanatarha ja onneksi laitoit pari kukkoakin koristamaan työtä. Kunhan eivät ole oikeassa elämässä kuin kukkona tunkiolla :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä on tosi upea kanatarha kukkoineen :) On siinä ollut näpertäminen mutta varmasti se huomataan työpaikan seinällä ja jokainen kana sieltä löytää itsensä :)

  VastaaPoista
 9. Mielettömän ihana ja hirveä työ.

  VastaaPoista
 10. Jesta kui upee! Sie oot ihan mielettömän taitava ja ahkera! Taidan perustaa sulle fanikerhon ;)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteista. Tykkään itsekin tästä työstä kovasti. Myös "kanatarhalaiset" olivat mielissään ja etsivät kuumeisesti omia kuviaan. Jotkut jo löysivätkin:)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana! Väritys on upea ja kanat sekä kukot hauskoja.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista