sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Häätunnelmaa

Helatorstaina olimme sukulaispojan, 46v., häissä.
Hääthän ovat aina ihania juhlia, niin nämäkin, oikein mukavat ja hyvin järjestetyt. Morsiamen pukukin oli äärettöman kaunis, harmi kun ei voi laittaa kuvaa edestäpäin. Tuore aviopari lähti juuri matkalle ja näin ollen en saa kysyttyä lupaa.Eilen olimme jo taas täydessä työn touhussa sahaamassa, pilkkomassa ja pinoamassa keväällä sahaamiamme puita poikamme ja hänen tyttöystävänsä luona. Jos ovat juhlat hauskoja niin välillä on tällainenkin työ tosi mukavaa. Tosin seitsemän tuntia kun pinoaa puita tietää kyllä tehneensä sitä:)
Huomenna on vielä vapaapäivä ja pääsen taas ompeluhommiin. Monta uutta ideaa olen jo kaivanut esille. Joten niitä sitten toteuttamaan:)

1 kommentti:

  1. Hirveä työ - tosiaan. Siis aivan ihana työ. Hirveä tarkoitti tietenkin työmäärää, kuten varmaan oivalsitkin. Tuijottelin sitä vähän aika lähes suu auki ihastuksesta, tuntuu etten itse jaksaisi moiseen urakkaan ryhtyä. Mutta sellaisiahan nuo tilkkutyöt on, että kun mieleisensä mallin löytää/keksii, ei laske työmäärää. Eikä näköjään pitäisi puoli väsyneenä kommentoidakaan. Nyt täytyy lähteä keittämään pihatalkookahveja.

    VastaaPoista