perjantai 3. huhtikuuta 2009

Pussukat valmiina! Perjantaitehtävät hoidettuna!

Eilisen vietin ompelukoneen ääressä kuten olin toivonutkin. Sain ommeltua pussukat valmiiksi. Näitäkin taisi tulla vähän liian monta, mutta kun innostun jotain tekemään monesti käy näin että niitä tulee ehkä turhan paljon. Luulenpa että noillekin paikka löytyy ainakin ajan kanssa. Ehdin myös jo vähän leikata kankaita uuteen vuoden verran ajatuksissa pyörineeseen työhön. Jännittää vähän saanko siitä aikaiseksi sitä mitä olen suunnitellut:)
Illalla sauvakävelylenkki, löhöilyä ja hyvän kirjan lukemista. Onnistunut lomapäivä!!! JEE.

Täksi päiväksi suunniteltu tyttäremme asuntokauppa saatiin hoidettua. Ajoissa lähdimme kotoa mutta olinkin katsonut tai ymmärtänyt paikan - jossa kaupat tehtiin - väärin ja näin myöhästyimme tilaisuudesta 15 min. Rauhallisina toiset meitä odottivat mutta minua harmitti kovasti huolimattomuuteni, koska en itse tykkää kenenkään myöhästelemisistä, siis en omastakaan.
Samalla reissulla kävimme Stockmannilla vaatekaupoilla. Siellä oli menossa "hullut päivät" ja aika kova meno tuntui olevan. Shoppailu ei oikein ole minun lajini nykyään, nuorempana se onnistui hyvin, mutta nyt ei enää kiinnosta. Muistan kuinka nuorena "tyttöihmisenä" kävimmme ystävättäreni kanssa lauantaisin kaupungilla ostoksilla. Siellä saattoi vierähtää koko päivä ja aina ei ostettukaan mitään, kunhan vaan katseltiin ja kuljeskeltiin kaupasta toiseen. Nyt tuossa hälinässä en osannut edes etsiä mitään. Tuntui että joka puolella on kaikkea liian paljon, tavaraa, ihmisiä, vaatteita......kohinaa, meteliä, hässäkkää. Niinpä ajelimme kotipaikkakunnan tuttuun vaatekauppaan. Siellä myyjä palveli ja esitteli vaatteita rauhallisesti ja sopivat löytyivät melko helposti. Oikeastaan helpommin kuin osasin ajatella. Hinnatkin olivat ihan kohdallaan.
Kävimme myös tilaamassa hautajaiskukat. Kaupassa oli valokuvia erilaisista kukkalaitteista suuri valkoima, toinen toistaan kauniinpia. Jonkin aikaa selailtuamme kuvia löysimme mieleisemme, mieheni äidin oloiset kukat.Kotona vielä pohdin valintaamme ja olen vieläkin tyytyväinen.

1 kommentti:

  1. Aivan ihania pussukoita olet ommellut. Melkein tekee mieli itekkin taas alkaa tekemään noita. Siitä onkin aikaa, kun viimeksi tein oikein pikku tilkuista penaalin, kun olin kursseilla. Mulle vaan tuo vetoketjun kiinitys tuo aina ongelmia. Kivaa lomailua sinulle :) ja Hyvää Pääsiäistä!

    VastaaPoista