lauantai 15. marraskuuta 2008

Kortintekoa oppimassa

Tällä viikolla vietimme yhtenä iltana töissä yhteistä TYKY-iltaa. Aiheena oli joulukorttien askarteleminen. Olin pyytänyt opettajaksi paikkakuntamme askartelu- ja käsityöliikkeen omistajan. Innokkaita oppijoita oli 21, vain muutama ei ehtinyt mukaan. Kun katsoo kuvaa tarkkaan huomaa että joukkoon uskaltautui myös yksi miespuolinen henkilö. Meillä on neljä miestä töissä, mutta vain yksi heistä oli rohkea, vaikka toisiakin yritin houkutella mukaan.
Ilta oli mukava ja monta uutta asiaa opittiin. Kaikki olivat oikein innoissaan ja tyytyväisiä. Myös ne jotka eivät koulun käsityötuntien jälkeen olleet tehneet minkäälaisia käsitöitä olivat ihmeissään aikaansaannoksistaan. Seuraavana päivänä kuulin että joidenkin kotona oli arveltu ettei kortit olleet heidän valmistamiaan:)
Illan aikana tekemäni kortit.Tänään sitten kävin askartelukaupassa ostamassa korttitarvikkeita. Innostus taisi iskeä, vaikka olen jossain vaiheessa ajatellut että tyydyn vain ihailemaan toisten tekemiä kortteja. Nyt näyttää kuitenkin siltä että muutaman taidan itsekin yrittää tehdä.1 kommentti:

  1. Korttikärpänen on aika herkkä purasemaan :) Hienoja kortteja olette tehneet heti ekana iltana. :)Kivaa nähdä kuinka taitava kortintekijä sinusta kehkeytyy, kun tilkkutyötkin ovat niin mahtavan hienoja :)

    VastaaPoista