maanantai 10. marraskuuta 2008

Haaste

Blokkisiskot-blogin Maritta oli laittanut minulle haasteen. Kyselin mieheltäni onko hänen mielestään minulla mitään omituisia tapoja. Hän rupesi heti sormistaan laskemaan ja kysyi montako tarvitaan, hetkessä kaikki sormet näyttivät olleen käytössä:) En kysellyt enempää;)

Alkuperäinen haaste tai tehtävänanto:
Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen
seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman
perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn
ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja
tästä merkinnästä.

Vähän kyllä pisti miettimään kehtaako niitä edes paljastaa, mutta.....tässäpä niitä olisi:

1. Soitan lapsilleni joka päivä. Poika asuu Tampereella ja tytär samassa kaupungissa kuin mekin asumme. Molemmat ovat aikuisia ja selviävät kyllä itsekseen, haluan kuitenkin kuulla molempien äänet ja kuulumiset päivittäin. Lopetan puhelun kyllä nopeasti jos huomaan että puheluni sattuu tulemaan "väärään" aikaan. Tyttäreni tekee yötyötä ja hän on kotonaan vasta n.klo 4-5. Aika usein herään noihin aikoihin ja saatan soittaa ja kysyä että on päässyt hyvin perille, koska hän kulkee autollaan noin 50 km:n työmatkansa. Alkuaikoina soitin useinkin, mutta olen oppinut hillitsemään itseäni, enkä enää aina soita vaikka heräänkin.

2. Pakasteessamme on aina oltava hyvää jäätelöä ja laatikossani suklaata pahan päivän varalle. Monesti menee pitkiäkin aikoja etten tarvitse kumpaakaan, mutta oltava on. Ehkä tietoisuus olemassaolosta auttaa.

3. Katson joka ilta subilta klo 18 saksalaista Lemmen viemää-sarjaa. Silloin kukaan ei saa puhua mitään. Haluan täysin siemauksin paneutua tapahtumiin. Noh, toisinaan tallennan sen, en aina ehdi siihen aikaan tv:n ääreen. Omituista on se, että en yleensä katso mitään tämän tyylistä telkkarista, mutta tähän olen jäänyt koukkuun.

4. Joka ilta ennen nukkumaan menoa luen kirjaa. Joskus pitkiä pätkiä, joskus vaan pari sivua. Muutama sivu aina on kuitenkin luettava ennen nukkumista. Menen mihin tahansa missä vietän yön, otan kirjan mukaan.

5. Tykkään syksystä, saa vaikka tuulla, sataa ja myrskytä, ei haittaa. Olen syksyllä syntynyt, sekö on syy??Lähetän haasteen MarLille, Tilkut&Kudelmat Päiville, Sisiliskokset Ellille, TilkkuSatu Sadulle ja Piipalle. Mielenkiintoista olisi lukea minkälaisia omituisuuksia heistä löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti