sunnuntai 24. elokuuta 2008

Oma torkkupeitto


Tähän työhon sain STY:ltä yhden Kaffe Fasset- kangaspalan. Silloin päätin että tuosta kankaasta teen jotain itselleni. Kerran Lahdessa käydessäni ostin muutaman palan näitä lisää. Siinä vaiheessa en tiennyt mitä niistä aikanaan tulisi, mutta kun olivat kauniita halusin ostaa, kuten tapoihini kuuluu:) Fat Quarter-lehdessä oli tämä malli ja tuota tekniikkaa olin monesti halunnut kokeilla, joten nyt oli helppo aloittaa uusi työ. Ohjeen malli oli mielestäni liian kapea -n. 1 m- ja lisäsin reunaan yhden mallikerran, näin leveydeksi tuli 130 cm. Pituus oli kuitenkin ihan hyvä, 170 cm. Mikään näistä kankaistani ei yksinään olisi riittänyt reunakaitaleiksi joten käytin kaikki jäljelle jääneet.
Valmiista peitosta löytyy se "virhekin", mikä lukemani mukaan pitäisi kaikissa tilkkutöissä olla. Asiasta en ole aivan samaa mieltä, enkä sitä tahallani tähän tehnyt. Huomasin sen kuitenkin vasta niin myöhään että se olisi ollut kovin hankala korjata. Onneksi kankaatkin ovat niin kirjavia ettei sitä kovin hyvin edes huomaa.
Tykkään kovasti tästä peitosta ja aion pitää sen ihan omanani, toivottavasti!

7 kommenttia:

 1. Kauniit värit peitossasi, sopivat hyvin syksyyn.

  VastaaPoista
 2. Ihanan syksyinen !! Ja mikähänse virhe mahtaa olla ?!?!?

  VastaaPoista
 3. Hieno peitto ja upeat värit. En kyllä huomannut mitään virhettä.

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikäs peitto.

  VastaaPoista
 5. Aivan upea! Ihanat värit, juuri sopivan syksyiset. ´Minäkin yritin isosta kuvasta etsiä sitä "pakollista" virhettä, mutta en löytänyt.

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen peitto ja reunat viimeistelee työn.

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit =) Pitäis tehä kans ittelle oma peitto, on tappelu aina siitä yhestä soffalla ;)

  VastaaPoista