tiistai 1. heinäkuuta 2008

Lomailua

Loma alkoi, jipii, ja heti lähdettiin pienelle reissulle.

Kyläpaikassa oli vastassa kaunis kukka-asetelma.


Rauman vanhassa kaupungissa käytiin kävelykierroksella ja ostosreissulla. Meinasin innostua kaikenlaisiin hankintoihin, mutta onneksi järki voitti ja selvisin matkasta ostamatta mitään, ihme kyllä, houkutuksia löytyi paljon;) Tuolla on mukava kuljeskella ja katsella ja pohtia mitä kaikkea noissa rakennuksissa ja kaduilla on aikoinaan tapahtunutkaan.

Kahvilla käytiin Kontio-kahvilassa ja nautittiin tosi hyvät, tuoreet ja pehmeät vanilijamunkit.Seuraava kohde oli lintujen asuntomessut Porin Hanhiluodossa. Kiitos järjestäjille ja tekijöille. Tässä huomaa ettei tarvitse olla kovinkaan suuri ja ihmeellinen tapahtuma tehdäkseen iloa toisille ihmisille.
Kirjurinluoto on Porissa paikka, jossa kannattaa käydä kun sielläpäin kulkee. Paljon katseltavaa ja siististi hoidettu alue.


Seuraavana olikin sitten vähän isommat messut,
nimittäin Reposaaren loma-asuntomessut. Päivä oli aurinkoinen ja ihmisiä paljon liikkeellä. Joka rakennukseen tutustuttiin jonottamalla eli ei voinut rauhassa tutkailla näkemäänsä.Tällä kierroksella jäi monta kysymysmerkkiä leijumaan ilmaan??? Ainoastaan yksi mökki 30:stä oli sellainen josta pidin pohjaratkaisultaan ja mökin paikkakin oli aika mukava.


Kelluvat loma-asunnot jäivät mietityttämään, kenelle ovat tarkoitettu?

Lopuksi silmäniloa ja mielenrauhaa, taitavat olla parhaat näkymät näiltä messuilta;)


Ja loma jatkuu........ tänään... suursiivouspäivällä:(1 kommentti:

  1. Siivouksen jälkeen mieli on kuitenkin hyvä ja voi jatkaa lomailua,... hm sanoo se, jolla ikkunat on vielä pesemättä tältä vuodelta.

    VastaaPoista