torstai 14. helmikuuta 2008

Kortteja, paketteja, ufoja


Maisan ystävänpäiväaiheisessa arvonnassa onnetar suosi minua:)
Aika viehättävä etana, nyt jännittää hurahdanko myös näihin Tilda-juttuihin. Olen yrittänyt pitää pään kylmänä mutta saas nähdä miten käy......pahaa pelkään;)Ystävänpäiväpaketti Jossulta.

Paketti oli tietenkin aivan ihana. Punaiset kankaat ovat mun "juttu", koska se on lempivärini. Tilkkulehtiä ei ole koskaan liikaa. Niitä on kiva katsella ja hankkia uusia ideoita. Sukkaohjeet olivat hyviä. Ensimmäisenä oli juuri sellainen ohje, joita mummoni teki aikanaan ja useasti olen ajatellut että olisi kiva tehdä sellaisia, nyt sekin on mahdollista. Kolmiopussia olen katsellut joissakin blogeissa ja pohdiskellut miten se valmistetaan. Nyt kun se on itsellä, voi yrittää ottaa selvää. Pussista löytyi ompelukoneen neuloja - niitä ei ole koskaan liikaa -, sydänkuvioisia nenäliinoja - malttaako edes käyttää, ehkä vain sopivissa tilanteissa -, varaterä leikkuriin - paljon leikkaavan vaihdettava aika usein -, puolukkasaippua - tykkään puolukan väristä ja mausta -, tikkari -nam-nam - ja vielä sydänmagneetit. Kortti on hieno.Ystävänpäiväkortti, kangas ja pitsinauha (mieleiset) Ullalta.
Ystävänpäiväkortti Tuula L:lta.
Mukana oli kivoja kankaita ja nauhoja seuraavien korttien tekoa varten.Pirjolta Jäälistä tuli tämä sininen ystävänpäiväkortti.
Hänelle lähetin salainen tilkkuystävä 2007-paketteja.


Tykkäsin todellakin näistä kaikista ja kankaille ym. löytyy varmasti käyttöä.Itse valmistamani ystävänpäiväkortit
U F O T


kukkakranssi

quilt-a-long
4 kommenttia:

 1. Kiitos sinullekin kortista, nauhoista, napeista ja etenkin suklaakonvehtikankaasta. Suklaa on suuri intohimoni (vähän liian suuri)!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo kukkakranssi, sopii jotenkin tähän ystävänpäivän teemaankin mikavasti. Hyvää ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 3. Söpön etanan olet saanut ja varoituksen sana. Tildaan hurahtaa tosi helposti!

  VastaaPoista
 4. Täällähän onkin vaikka mitä kivaa uutta taas, kun en olekaan pariin päivään katsonut :)
  Kiitos minultakin suklaasta ja ihanasta kortista sulle! Arvaat varmaan, ettei suklaasta ole kuin kaunis sydämenmuotoinen tyhjä rasia jäljellä :)

  VastaaPoista