maanantai 3. joulukuuta 2007

Uusi ompelukone!!!

No niin, tässäpä tämä uusi komistus nyt sitten on. Tutkin koneen ohjekirjan kanssa, aika helppotajuinen kone tuntuu olevan. Vanha kone oli saman merkkinen ja hyvässä kunnossa, mutta.....kun se mies osasi messuilla sopivasti puhua niin sortuuhan sitä:)) Ei, en minä ihan niin heikko ole että tämän ikäisenä ihan kaikkia miesten juttuja enää uskon:)) Tässä koneessa vaan oli monta uutta ominaisuutta mitkä kiinnostivat. Ja kun hinnoista sovitaan, niin mikäs siinä sitten:)

5 kommenttia:

 1. Onpas komea peli. Tuolla syntyy vaikka mitä taitavissa käsissäsi! Tilkkukortti on hauska juttu. Mun joulukortit ovat vielä tekemättä.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle ompelukoneelle :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä upealta. Toivottavasti toimii hyvin. Minulla saman merkin Quilt 850 ( tai sinnepäin) ja se ei jaksa ommella hyvin paksuja kankaita. Kyllä kait kehitys on kehittynyt ja uusimmissa otetaan vanhojen mallien viat huomioon. odotankin innolla mitä kaikkea saat tuolla aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Komia on kone ja hyvää merkkiä! Onnea uudelle masiinalle ja paljon yhteisiä hetkiä teille kahdelle :)
  Ettei olis ollut Savolaisen Martti se hövelipuheinen kauppias messuilla joka sinut pyörryksiin puhui :) ???

  VastaaPoista
 5. Ooooh - I am so jealous! What a beautiful sewing machine. I drooled over that one in the shop but got a Viking that was a little less. It sews like a dream though. Congratulations!

  VastaaPoista