tiistai 13. marraskuuta 2007

Stars & Stripes Forever valmiina

Viimein ja vihdoin sain tämän torkkupeiton valmiiksi. Eilen oli vapaapäivä ja olin päättänyt että ennen en aloita mitään uutta ennenkuin tuo on valmis. Kesästä asti se on roikkunut keskeneräisenä kun kaikenlaiset muut jutut ovat kiinnostaneet enemmän. Kiinnitin taustakankaan, vanun ja päällisen ompelemalla napit jokaisen tähden keskelle. Muita tikkauksia en tehnyt. Näin syntyi valmista aika nopeasti. Nyt onkin mukava siirtyä hyvillä mielin uusiin puuhiin:)

4 kommenttia:

 1. Hieno peitto! Puna-sini-valko-väriyhdistelmä on aina toimiva. Ja hyvä idis tuo napit, tikkaaminen on vihonviimeistä hommaa...

  VastaaPoista
 2. Entivanhaan kotona tikattiin täkkejä sellasissa tikkauspuissa. Olihan sekin työlästä, mutta pakkohan se oli tyttölasten äitiä auttaa siinäkin hommassa ja meitä nukujiakin oli aikas monta. Hienoa työtä tuo Sinun peitto ja nuo pannulaput aivan makeita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ultsi ja Selma.Olen joskus miettinyt että tikkauspuista voisi olla helpotusta tikkaamiseen.Tikkauskehysken kanssa olen tehnyt ko.hommaa.Se on vaan aina tuettava johonkin työtä tehdessä, muuten on aika raskasta käsitellä painavaa työtä.Selmalta olisi mukava kuulla miten noita tilkkutöitä ennen tehtiin, käsinkö ompelemalla yhdistettiin vai oliko kone käytettävissä.Oliko malleja vai itsekö suunniteltiin ym.tarinaa olisi mielenkiintoista. kuulla.

  VastaaPoista
 4. Hieno peitto :)Tykkään tuosta tähtimallista. Ja värit on ihanan yksinkertaiset.

  VastaaPoista