torstai 1. marraskuuta 2007

Salaisen tilkkuystävän paketti

Salainen tilkkuystävä muisti minua tällä viikolla jo toisen kerran. Tämä paketti tuli keskiviikkona, mutta en ehtinyt silloin kuvailemaan ja kirjoittamaan. Kävin Keravalla tilkkutyönäyttelyssä, jonka oli järjestänyt Neuliaiset. Eilisen päivän sitten Bloggeri reistaili.
Paketissa oli Kaffe Fassettin kangas. Tykkään siitä kovasti ja päätin että teen siitä itselleni jotain mukavaa. Malttaakohan sitä kovin pieniksi palasiksi pilkkoakaan. Noh, katsotaan.... Saakohan noita Kaffen kankaita ostaa jostain täältä kotimaasta?
Aivan kuin olisi ajatukseni luettu lankarullien kohdalla. Juuri yksi päivä ajattelin että ostan tuollaisia jostain, niitä minulla ei ole yhtään.
Tuota lehteäkin selailin kaupassa, en kuitenkaan vielä onneksi ehtinyt ostaa sitä. Mauri Kunnaksen kirjoja on meillä luettu moneen kertaan. Tykkään hänen hahmoistaan ja kirjoituksistaan. Näin ollen viivotin ja muistilehtiökin osuivat aivan nappiin. Vanha viivotin onkin jo hieman kärsinyt, kun on tullut leikattua leikkurilla sitäkin apuna käyttäen:/
Joten, kovasti kiitoksia, paketti oli todella mieluinen.

2 kommenttia:

  1. Kyllä noita Fassetteja on täälläkin myynnissä, ainaskin Lahden Singerillä on noita ja muistelen, että Gunilla myy myös, hänhän pitää uutta kauppaa jossain, muistaakseni espoossa ja on aina messuilla myymässä :)Varmaan on nytkin Tampereellakin kuten ennenkin on ollut :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos marli tiedosta. Tutkimpa asiaa:)

    VastaaPoista