sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Viikonloppu

Viikonloppu vietettiin ja viihdyttiin vieraittemme kanssa. Perjantaina "juhlittiin" yhteisiä syntymäpäiviä. Olemme ystäväni kanssa samana vuonna syntyneitä Neitsyt-tyttäriä, siis ikäeroa on yksi viikko. Täytekakkua ei kyllä ollut, mutta hyvä mustikkapiirakka korvasi kakun. Lauantaina sitten pidettiin pikkujoulua. Tulimme siihen tulokseen, koska söimme ruoaksi oikeaa joulukinkkua, jota olin saanut ostaa pienen palasen.
Kaverimme tulivat Porista ja ajoivat Humppilan ohi, eli tilaisuus oli tietenkin käytettävä hyväksi -pyysin heitä poikkeamaan tänne. Soitin tilauksen valmiiksi, joten heidän piti ottaa sieltä mukaansa pussi, joka sisälsi kirjan, patalappuväliliinaa ja vanua, joka on mielestäni aika kallista, 12€/m, (ilmava eko-puuvillavanu, kuohkea aivan ihana vanu! 100 % puuvillaa. Paino 100 g/neliö. Leveys 150 cm. Kutistuu vain n. 1%! Vanu voidaan pestä max 60 asteen lämpötilassa ja voidaan kuivata kuivaajassa. Materiaali on täydellinen vaihtoehto henkilölle, joka kärsii allergiasta) mutta olen joskus hypistellyt sitä ja se on niin ihanan pehmeää että halusin nimenomaan sitä erääseen työhöni. Salaiselta ystävältäni saamassani paketissa oli ajatuksia vesiväritekniikkatyöhön, siksi halusin aiheeseen liittyvän kirjan. Elikkä taas jatkoa tekemättömien töiden listaan :-)

1 kommentti:

  1. Minullakin on tuo kirja ja minusta siinä on ihania malleja. Olen siitä joitakin tehnytkin, tuollaisen sydämenkin....Mun blogissa on sivu missä on näyttelytyöni, siellä on kuva tuosta sydänkranssista :) Oiva apu on se ruudutettu silitettävä kuitukangas joka helpottaa ompelua valtavasti watercolor töissä, tosin se paksuntaa työtä, mutta jos se ei haittaa niin suosittelen kokeiltavaksi!

    VastaaPoista