Chenille-tekniikkaa...........
...............pussukan pintana. Tekniikka tuli tutuksi #katrinkurssilla ja pussukkahan kokeilupalasta taas valmistui. Käytin Decovilia kovikkeena ja johan pysyy pussi tanakasti pystyssä:)
Syksyn ja kevään kursseilla opittuja ideoita pitää nyt kiireesti saada tehdyksi. Olen menossa kesäkuun alussa Katrin viikonloppukurssille ja sieltä on varmaankin tulossa vaikka mitä mallia ja ohjetta mitä haluaa taas valmistaa:)
Tulipa kaunis! En ole koskaan kokeillut chnenilletekniikkaa, mutta näyttää tulevan kivan näköistä pintaa.
VastaaPoistaJännä juttu, että tuo chenilletekniikka on tullut taas esille. Oma kansalaisopiston opettaja neuvoi sen meille parikymmentä vuotta sitten ja valmistin sillä tuolien päällisiä, patalappuja ja jakun. Jaa, pitäisi varmaan taas ottaa käyttöön. Siihen saa upotetuksi paljon kankaan loppuja.
VastaaPoistaMukavan näköistä pintaa, tulee jotenkin poppana mieleen.
VastaaPoistaKankaan kuviot pehmenevät kivasti Chenille-tekniikassa. Sain joskus arpajaisvoittona chenille-pussukan. Se painoi niin paljon, että sitä ei voinut ajatellakaan ottaa matkalle mukaan, vaikka oli mitoiltaan sopiva.
VastaaPoistaTämä on kaunis! Tuo tekniikka on hyvä parantamaan rumia kankaita, mutta sinulla nyt sellaisia tuskin onkaan!
VastaaPoistaIhana chenillepussukka! Kaunis ja kivasti leikattu: Pitäisi itsekin taas tehdä pitkästä aikaa chellilletekniikalla jotain.
VastaaPoistaIhana pussukka tulikin ja niin hienonnäköinen tuo pinta! Leppoisaa lauantaita♥
VastaaPoistaHieno pussukka taas. Kiva kokeilla eri tekniikoita juuri pikkutöihin, saa vähän tuntumaa siihen ja muistaa sitten paremmin kuinka sitä tehtiin
VastaaPoistaKyllä chenille-pintakin on mukavaa, mutta kuule kyllä siihen pitäisi piilottaa joku rumempi kangas ;) Hienohan tästä tuli, ei voi mitään!
VastaaPoista