sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ihan kuin ihmisellä ei olisi tärkeämpää tekemistä.............

Hyönteishotelleja on ollut kaupoissa myytävänä. Jotenkin ajatus sellaisen valmistamisesta on jäänyt kaivertamaan ajatuksiin:) Mies on ollut lomalla pari viikkoa niin pitihän hänelle keksiä jotain puuhaa pihatöiden, terassikaton tekemisen ja vähän kaikenlaisen muunkin puuhan lisäksi:) Siis mies teki hotellien rungot ja minä sisustin. Toisen vein tyttärelle etelän suuntaan. Saa siten nähdä saammeko kumpikaan kesävieraita hotelleihin:)


Siskon tytär sai lauantaina ylioppilaslakin kauniille kutreilleen. Saimme olla juhlistamassa päivää heidän kanssaan:) Kahvipöydässä oli siskon ja juhlasankarin itse valmistamat herkulliset kakut.  


14 kommenttia:

 1. Ihania kakkuja! Mutta mikä on hyönteishotelli? Muuttaako vaikka itikat asumaan noihin taloihin? Jos se on niin, niin haluan heti monta tuollaista ja sitten kun hotellit on täynnä, heitän ne tuleen. Kaikki asukkaat menehtyisivät tuhoisassa palossa. Ja sitten taas uusia hotelleja pystyyn. Vai onko nuo tarkoitettu ampiaisille?

  VastaaPoista
 2. Hauskoja nuo hyönteishotellit, mielenkiintoista varmaan seurata käykö asiakkaita :) Herkullisen näköisiä kakkuja!

  VastaaPoista
 3. Herkkuja on nyt tarjolla monessa kyläpaikassa valmistujaisten merkeissä. Pöytä näyttää korealta kuvassa ja varmasti maistuvaa.

  Hyönteishotellit on kivoja, sain ystävältäni sellaisen ja vein sen mökille, en ole vielä saanut sitä seinälle. Kotona tein tyhjiin maitotölkkeihin pari hotellia pörriäisille, en ole ehtinyt tarkistaa, onko hotellissa jo asukkaita.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kivan söpöjä hyönteishotelleja, toivottavasti siellä asustelle paljon tyytyväisiä hyönteisiä:)

  VastaaPoista
 5. Itsellänikin on ollut hotelliprojekti suunnitelmissa; mukavaa nähdä näin hienoa arkkitehtuuria!

  VastaaPoista
 6. Jaaha, taas tuli eteen aivan uusi asia. Hyönteishotelli on ihan vieras juttu. Millaisia hyönteisiä odotat sinne? Hauskannäköisiä nuo ovat. Mutta tyytyvätkö hyönteiset vain kuivamuonaan? Pitäisikö nillä olla jotain tuoretta syötävää?

  VastaaPoista
 7. Eihän mikään ole niin tärkeää, kuin muistaa hyönteisiä;)
  Nämä hotellit on myös kivoja katsella.

  VastaaPoista
 8. Tuollainen hotelli oli aivan uusi tuttavuus! Joskus olen Kuusamosta ostanut muistoksi pikkuruisen hyttyspöntön. Olipa mukava nähdä tuollainen!

  VastaaPoista
 9. Hotelli on hauska ja hyödyllinen juttu! Kerro sitten ketä tulee asumaan. Saitko jostain vinkkiä millaisia huoneita tarvitaan?
  Onnea nuorelle! Hurmaavia kakkuja! Varmaan maistui.

  VastaaPoista
 10. Hauskan näköiset hotellit.Noita tarvittaisiin täälläkin houkuttelemaan pölyttäjiä omenapuun kukkiin. Herkullinen juhläpöytä.

  VastaaPoista
 11. Hauskat hotellit, tuollaisia tarvitaan meilläkin.

  VastaaPoista
 12. Minä tarkotin, että ne asukkaat olis sellaisia kuin pogostantautia, malariaa, denguekuumetta ja Länsi Niilin kuumetta levittävät itikat ja muut pisteliäät. Ei tietenkään kivat hyönteiset joutuisi roviolle.

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea uudelle ylioppilaalle!
  Herkullisen näköinen kattaus ja hoteleille taitaa löytyä nopsaan asukit:)

  VastaaPoista
 14. Kiva nähdä nuo hyönteispesät. Minäkin olen niitä joskus ajatellut tehdä, mutta ajatukseksi on jäänyt.

  VastaaPoista