sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Entinen Helsingin työkaveri...........

.................poikkesi tänään vierailulle. Niin oli mukava tavata pitkästä aikaa ja onneksi hänellä ei ollut kiire jatkaa matkaa eteenpäin, ehdittiin jutella jos jonkinlaisia kuulumisia, tosin niitä olisi riittänyt vieläkin puhuttavaksi, ehkä seuraavalla jatketaan siitä mihin nyt jäätiin ja jotain uuttakin kertomista varmasti siihen mennessä kertyy:)
Hänkin kyllä tietää mistä minä tykkään. Tuliaisina oli lehti ja erilaisia kankaita joista nostin esille niitä mistä heti pitäisi ommella jotakin:) Lehden selasin pikaisesti -heti tietenkin- ja monta kivaa juttua näytti siinäkin olevan. Valitettavasti saksankielen taitoa ei minulla ole pätkääkään joten ohjeisiin tutustumien vie aikaa mutta eiköhän niistäkin joitain saa aikaiseksi kun kovasti yrittää:)

Kahvin kanssa herkuttelimme jouluisella Britakakulla jonka ohje oli Pirkka-lehdessä. Täytteenä on luumurahkaa ja puolukoita, nam:)

7 kommenttia:

 1. Mukavat tuliaiset olet saanut. Kankaat näyttävät mielenkiintoisilta. Mitähän niistä valmistuukaan.

  VastaaPoista
 2. Kankaita on kiva saada ja lehtikin vielä!
  Nam! Tuota kakkua olisi ollut kiva maistaa, näyttää niin herkulliselta!

  VastaaPoista
 3. Kangaslahjat ovat aina ihania. Olen ankarasti kieltänyt itseäni ostamasta yhtään saksankielistä lehteä juuri siitä syystä, että en oikein ymmärrä mitä niissä puhutaan. Kiva kuulla, että tuo Britakakku on herkullista, ajattekin tehdä.

  VastaaPoista
 4. kahvikaveri vahvistaa kakun olleen herkullista ja lainaa mielellään saksankielen sanakirjaa... :)

  VastaaPoista
 5. Britakakku maistuu niin kesällä kuin talvellakin :) KIITOS paketista, jonka sain tänään käydessäni sairaalassa. IHANIA juttuja, ja niiiiin paljon.

  VastaaPoista
 6. Mukavia tuliaisia.Ystäväsi tuntee sinut hyvin.

  Herkkua nam.Puolukat kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
 7. Kivoja tuliaisia. Katselin itsekin tuota Britan ohjetta, pitää siis laittaa leivontalistalle, kun on hyväksi todettu

  VastaaPoista