torstai 26. kesäkuuta 2014

Eipä repsota peiton reunat......

...........enää:) Niin paljon asia harmitti että korjaus oli tehtävä mahdollisimman pian. Piti ottaa vähän tiukemmat otteet kankaisiin niin johan syntyi valmista. Sain pontta Marlen kommentista pistää kankaat ruotuun:) Taisin olla liian helläkätinen ompelun alkuvaiheessa.Helpommalla olisi päässyt kun olisi tehnyt kerralla kunnollista mutta joskus on vaan mentävä hankalamman mukaan. Ehkä tästä opin taas jotain:) Aika monta peittoa olen ommellut ja reunuksia tehnyt mutta noin repsottavaa reunaa en ole vielä aikaiseksi saanut, taitolaji sekin?Työn  taakse laitoin Tilkkutarhan Minnalta joskus ostamaani ihanan pehmeää flanellityyppistä kangasta.

13 kommenttia:

 1. Autopeittosi on ihan huikea! Joku on joskus todennut, että mikä käsityö se on jos sitä ei ole yhtään purettu. Uhmahan tuossa vaan kasvaa, kun tietää osaavansa tehdä parempaa jälkeä, niin onhan se näytettävä. Se taitaa olla aika monelle tekijälle tavallinen asenne, huonoa ei päästetä käsistä ja virheet korjataan, vaikka ne pistäisivätkin vain omaan silmään. Onnittelut peiton valmistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Kerran purin 10 metriä kolmeen kertaan ommellun kantin. Ei vaan ollut hyvännäköinen. Seuraavan ompelinkin sitten käsin, otti edelleen sen verran päähän. Rankimman kautta.

  VastaaPoista
 3. Ihana autopeitto! Ja äkkiähän se hyväksi muuttui!

  VastaaPoista
 4. Ja priimaa tulee, onnittelut! Automalli on kyllä hauskannäköinen!

  VastaaPoista
 5. Se on ihan täydellinen! Älä ota opiksi tuommoisesta. Nyt sinulla on hyvä korjaustaito, eikä sitä kannata jättää käyttämättä. Flanellivuori on loistojuttu lapsen peittoon. Pitää muistaa ostaa flanellia, kun maanantaina menen Lahteen alennusmyyntiin.

  VastaaPoista
 6. Peitto on aivan ihana. Takuulla se on pienen lapsen mieleen. Flanellin kosketus on ihanaa iholla. Upea!

  VastaaPoista
 7. Upea autopeitto! Joskus pitää mennä pitemmän kaavan mukaan. Flanellinen vuori on varmaan

  VastaaPoista
 8. Kiva peitto. :)

  Oletko tosiaankin ommellut peiton käsin? Jo se on kerrassaan kunnioitettava suoritus minun kaltaiseni ompelukoneella huristelijan mielestä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kannustuksista!

  Kangastuksia: Peitto on ommeltu kokonaan koneella. Käsin ompelu olisi hienoa mutta en vaan malta tehdä sitä kun aina on olevinaan hoppu saada jotain aikaiseksi ja käsin ompelu vie oman aikansa vaikka olisikin arvokasta:)
  Soile: hyvä etten ole yksin:)

  VastaaPoista
 10. Kylläpä siitä tuli kaunis! Ja vuorikangas sopii siihen täydellisesti - onnellinen se lapsi, joka saa tuon alla tuhista :)

  VastaaPoista