sunnuntai 28. elokuuta 2016

Norjalainen reppu täynnä haasteita

Tuttavarouva oli nähnyt blogissani norjalaisen repun johon sain ohjeet Jättölän kurssilla ollessani. Hänellä oli kuulemma tarve samantyyppiselle repulle:) Tartuin tietenkin tilaisuuteen vaikka arvelinkin että siitä tulee haasteellinen ja oikeaan osuin:) Ohjeeksi annettiin: värit, sininen ja lohenpunainen:)o, lisäksi reppuun laitettaisiin kuvat Noomi- ja Nikkekoirista. Repun pitäisi sisältä olla vedenkestävä. Älynystyrät saivat puuhaa! Reppu valmistui mutta tiedättehän tunteen kun itse ei ole tyytyväinen tulokseen. No, kaiketi sillä muutama metsälenkki koirien kanssa mennään.
Suikaleet ompelin yhteen vanun ja kernivuoren kanssa, siis erillistä tikkausta ei tarvittu. Sisäpuolen saumat huolittelin kaitaleella ja niin siitä tuli kyllä siistin näköinen. Yritin ottaa kuvaa vuoripuolelta mutta en saanut onnistumaan. 

Reppuun käytetyistä kankaista valmistui vielä pussukka repun mukaan.11 kommenttia:

 1. Onnistunut lopputulos! Tuo on kyllä hauskan mallinen reppu. Koiraien kuvat ovat pikantti lisä. Pussukka on aina tarpeellinen. Sinne saa talteen kaikkea tarpeellista, jotka sitten löytyy helposti.

  VastaaPoista
 2. Hieno ja kiva! Koirien kuvat ovat kiva lisä reppuun ja pussukka vielä lisäksi. Onnistunut lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Aivan erikoinen reppu. Olet onnistunut yhdistämään nuo kaksi väriä mukavasti.

  VastaaPoista
 4. Tuo on mukava malli, kun ei ole mikään tavallinen reppu. Kyllä sillä menee retken jos toisenkin!

  VastaaPoista
 5. Onpa kivan mallinen reppu! Hienoa työtä olet tehnyt ja kangasvalinta on onnistunut!

  VastaaPoista
 6. Hieno lopputulos, joten tyytyväinen voit olla. Hyvin sopii yhteen sininen, punainen ja koirien kuvat. Pussukka on kaunis.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuolla repulla voi koiralenkin tehdä ja monta!
  Hienon näköinen varmasti selässä. Koiran kuvat on pirteä lisä repussa.
  Sinä olet nyt tehnyt näitä kaksi - minulla puuttuu vielä se ensimmäinenkin :)

  VastaaPoista
 8. Pirtsakka värikäs reppu. Kelpaa se selässä hölkätä.

  VastaaPoista
 9. Sinulle voi kyllä huoletta antaa vaikka minkälaisia toiveita! Siitä ne rakentuu ja mukavalta näyttää! Malli on varmaan hyväksi koettu, kun norjalaiset retkeilee paljon.

  VastaaPoista
 10. Hieno reppu ja tekee varmasti monet lenkit omistajansa selässä. Itse olen jo kauan suunnitellut ompelevani pienen kassin/repun, jossa olisi erilaisia kiinnityksiä ja taskuja ja salalokeroita. Sieltä voisivat sitten päiväkodissa ryhmäni lapset etsiä vaikka lauluhetken lauluihin annettuja vihjeitä. Samalla tulisi ihan vahingossa harjoiteltua nappien, neppien, tarrojen, vetskarien yms. availemista. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista