sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pelargoniat ikkunalla:)


Vuosien varrella olen kokeillut kaikenlaisia kukkia keittiön ikkunan laatikoihin mutta aina silloin tällöin olen palannut vanhaan perinteiseen pelargoniaan kuten nytkin. Ne vaan ovat jotenkin parhaita tähän. Tarjouksessakin olivat, neljä kpl sai kympillä. Joten muutama ylimääräinen tuli kun halusi käyttää tarjousta hyväksi, laitoin ne sitten ikivanhaan pataan. 
Voikukatkin rehottavat rappusien laattojen välistä:(( Kohta saavat nekin kyytiä. Kävin nimittäin ostamassa Fiskarsin voikukkien poistolaitteen jota sain naapurilta lainaksi ja testattavaksi ja niin hyväksi totesin että heti oli lähdettävä hakemaan se kaupasta itsellekin. Tosin laite ei käy tietenkään laattojen välistä kukkien poistamiseen, se on tehtävä perinteisesti käsipelillä:)
Puhelin soi eilen kesken jääkiekkomatsin ja ihmettelin kuka uskaltaa soittaa Suomi-matsin aikana. Numero oli vieras ja ajattelin sen olevan lehtimyyjän ja jo hetken mietin että en vastaa ollenkaan. Vastasin kuitenkin ja kannatti, aamuinen kukkakauppias soitti että olin voittanut 30€:lla kukkatuotteita siihen puutarhaan josta olin pelargoniat aamulla käynyt ostamassa:) Jee, nyt vaan uusia kukkia lisää:)

Kiitokset vielä kaikille edelliseen kirjoitukseen kommentoinneille. Totta varmaankin on se että kun samaa työtä pyörittelee tarpeeksi kauan ommellessan sitä niin silmä tottuu siihen eikä sitä kauneutta enää niin näekään. Kaffe Fasset-kankaista olen valmistanut kauan sitten itselleni torkkupeiton ja siitä kyllä tykkään kovasti edelleenkin, siihen en ole kyllästynyt:)

7 kommenttia:

 1. Apua. Ole varovainen sen Fiskarsin kanssa. Siihen muodostuu hyvin äkkiä riippuvuussuhde ja sitten sitä ei malta jättää hetkeksikään. Nimimerkillä Kokemusta on :) ja olkapäätulehdus liiasta intoilusta kaupanpäälle..

  VastaaPoista
 2. Pelargoniat on kyllä kauniita noissa istutuksissa ja yleensä aina :) Täytyypä harkita sitä voikukanpoistolaitetta minunkin. Sinullahan kävi tuuri, onnea!

  VastaaPoista
 3. Tänään tuota Fiskarsia käytetty, todella hyvä peli! Pelakuut on varma kesän merkki, ovat luotettavia kesäkukkia ja vielä tavattoman kauniita. Onnittelut voitosta!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on tuo voikukanpoistolaite, isäntä sitä käytti jossain vaiheessa ja minä kaivan Fiskarsin kapealla pistolapiolla. Onnittelut lahjakortista!

  VastaaPoista
 5. Pelargoniat varmoja ilostuttajia,.Viime kesänä niitä laitoin tekemiini isoihin ruukkuihin. Oli vaan niin sateinen kesä että mätänivät myötänsä. Sinulla ei taida sade päästä tekemään tuhojaan.
  Oikein kaunista kukkaiskesää sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis tuo peitto ja tuo geometrisyys on niin upeeta.
  Pelargonit on lempikukkiani myös.

  VastaaPoista
 7. Kyllä pelargoniat ovat aina paikallaan. Onnittelut voitostasi. Ihana muuten tuo sinun peittosi. Meidän on kone vähän reistaillut, ei aina onnistu nää kommentit, vaikka haluaisi. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista