torstai 7. heinäkuuta 2011

Voitin arvonnassa:-)

PeeKaan:n Paulalla oli arvonta vähän aikaa sitten ja siihen osallistuttiin antamalla jonkinlainen kommentti  viestiin. Jotain asiaa minullakin tietenkin oli ja sen kerroin - onneksi- näin pääsin osallistumaan ja voittamaan:)  Jee!!!


Arvonta suorittettiin juuri äsken ja lahjakortin voitti ahkera Irma P. Lämpimät, etten sanoisi helteiset onnittelut Irmalle.


Palkintona sai suorittaa ostoksia Paulan kaupasta 30 €:lla. Tuli sitten tilattua kankaita vähän enemmänkin kuin tuolla summalla. Mikäs sen mukavampaa, sai paljon kankaita ja "pikkurahalla":)

Alhaalla olevalle oranssille ja siniruutuiselle formulakankaalle on suunnitelma valmiina, niitä tarvitsen jatkoksi jo olemassa olevalle kankaalle.
Sinipohjainen vaaleakukkainen kangas oli vaan ostettava kun siinä oli jotain;) Beigepallollinen on kaupantekijäinen. Vaalea siimalanka oli loppunut joten sitä oli hankittava varastoon. 
Vihreälle kangaspaketille on ajatus melko valmiina, ompeleminen vaan puuttuu:) Vihreä ei ole ollut koskaan lempiväreihini kuuluva, nyt sitä näyttää kertyvän meille, mikä on saanut muutoksen aikaan  - ehkä kuumuus vai lienenkö ymmärtänyt että kaikenlaisia värejä voi kokeilla ja käyttää ja itsekin voi uudistua:-)

4 kommenttia:

  1. Aikast kiva voitto! Nyt vaan ompelukone surraamaan ;) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon, sinulle sopiva palkinto! Kannatti osallistua!

    VastaaPoista