keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Ostoksia, pussukka ja lepotuolin valtaaja

On tässä jo jonkin aikaa ollut ajatuksena käyttää mahdollisimman paljon kauan laatikossa olleita kauniita kankaita tekeillä oleviin töihin. Mutta ajatuksen tasolle se on melko lailla jäänyt:( 
Juhannuspäivänä ajeltiin "sattumalta" Katrin kaupan suuntaan ja muistin että tukikangas on vähissä. Poikettiin sitten kauppaan ja vähän muutakin sieltä lähti mukaan:)
Aihekankaan ostin tyttären ehdotuksesta ja tein siitä kehyslaukun olkahihnalla. Tälle onkin oikein käyttötarkoitus!!!:) Käytän sitä kun käyn Onnin kanssa lenkillä. Ompelin toiselle sivulle vetoketjutaskun jonne voin laittaa pieniä namipaloja ja sieltä niitä on helppo ottaa tarpeen vaatiessa. Puhelin, avain ja kakkapussi sopivat mukavasti varsinaisen pussukan sisään, nehän on oltava aina mukana;) Tämä kangas osoittautui varsin tarpeelliseksi - ehkä sen olisi voinut tehdä jostain muustakin kankaasta?

Ostin itselleni lepotuolin ja halusin juuri tämän mallin enkä mitään sen hienompaa vaikka vaihtoehtoja on monenlaisia. Siinä on hyvä istua ja lukea kirjaa ja hetken kuluttua helppo kallistaa ja  ottaa vaikka pienet päiväunet;) Siis näin silloin kun sitä ei ole vallannut kukaan muu.....8 kommenttia:

 1. Niin hienoja kankaita! Ja kukkarokangas on tietysti ihan oikein valittu! Joskus saa tehtyä jotain varastokankaista ja sitten pitääkin jo kiireesti hankkia täydennystä :) Onni on hyväksynyt myös lepotuolihankintasi :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat kaikki kankaat! Onnin ulkoilutuslaukku on juuri oikeasta kankaasta1 Tyylikäs ja kätevä. Sinne sisälle sopii ne omat namut kännykän ja kakkapussien lisäksi. Lepotuolisi näyttää hyvin kutsuvalta, myös Onnin mielestä.

  VastaaPoista
 3. Ulkoilutuslaukku on täydellinen! Ja lepotuolin mukavuuden näkee jo kuvasta..

  VastaaPoista
 4. Kivoja kankaita oletkin löytänyt. Ja tuo Onnin ulkoiluttamispussukka on kaunis, sopiva kangas.

  VastaaPoista
 5. Kauniin värinen kangassetti! Onni tarvitsee oman tuolin:))

  VastaaPoista
 6. Kauniita kankaita ja pikkulaukku on juurikin sopiva ulkoilulenkeille. Lepotuoli on mukavan näköinen lekottelupaikka ja ilmeisesti Onninkin mielestä:)

  VastaaPoista
 7. Ihana koiruli ja kaunis pussukka.

  VastaaPoista
 8. Taitava laukkujen tekijät olet. Toinen toistaan hienompia ovat. Onnilla onkin kiva paikka.

  VastaaPoista