sunnuntai 27. elokuuta 2017

Viikonloppu vierähti..............

................mukavasti Päivölässä Sannan antoisalla tilkkutyökurssilla:) Vierähti tosiaan;)  perjantain alkuillasta sunnuntain päiväkahville aika kului kuin siivillä. Paljon ehdittiin ompelemaan koska ajan sai käyttää pääasiaan ja ruoka- ja kahvipöytä odotti valmiina säännöllisin väliajoin ahkeria ompelijoita.
Silitysraudalle kuljetuspussin ja samalla silitysalustan ompeli kuusi ompelijaa. Arvelin että minulla ei ole suurta tarvetta ko.tuotteelle niin jätin tämän työn tekemättä. Jokainen ehti ompelemaan kukkaroita
 monta kappaletta.


Ompelin sitten kehyskukkaroita. Siis tarvitsenko muka niitä;) No, aika paljon on kertynyt kaappiin niitäkin mutta kun nyt oli ohjelmassa myös kaksiosaisen opettelu niin tietenkin niitä sitten harjoittelin useamman kappaleen:)Tukirautapussukoiden valmistus oli myös ohjelmassa. Muutamia olen joskus tehnyt tosin erilaisella ohjeella. Sannan ohje oli kyllä helpompi kuin aiemmin valmistamani. Tällä kertaa halusin kokeilla miten tukiraudat istuvat kassiin ja hyvin onnistui. Jonkin aikaa meni miettiessä kangasvalintaa kun taas ei sopivaa ollut mukana;) Sittenpä keksin että harjoittelen samalla kurssilla opetettua kukkablokkia ja liitän sen kassiin. Tulos oli melko mukava:)


Sudenkorentoblokkikin oli aika kiva ja jälkeenpäin harmitti että en kokeillut sen valmistusta. Ohje kuitenkin on kotona joten voin kokeilla sitä joskus.

Kotona vielä kuvasin kurssilla valmistuneet kehyskukkarot ja tukirautakassin. 

Kuukauden päästä olisi tiedossa mielenkiintoinen kurssi samassa paikassa Sannan ohjaamana. Toivottavasti pääsen mukaan!


11 kommenttia:

 1. Kurssilla näyttää olleen mukavaa ja sitä on kehuttu muuallakin netissä. Yksinäisen blokin käyttäminen kassin somisteeksi on fiksua ja antaa kassille persoonallisen ilmeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, kiva oli kurssi ja aika menee nopeasti. Mukavaa on myös kun ei tarvitse huolehtia mistään kuten esim.ruoan valmistuksesta:)

   Poista
 2. Olet ollut aika tehokas! Kauniita juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita pussukoita ja kukkaroita on syntynyt kurssilla. Tuollaista kaksiosaista en ole tehnyt itse. Sudenkorentoblokki on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kehyskukkaroita on tullut tehtyä aiemminkin mutta kiva oli oppia kaksiosaisen valmistus.

   Poista
 4. Kiva laukku ja kukkakuvio on kaunis! Kaksiosainen kehyskukkaro on kiva. Kauniita pussukoita. Paljon olette ehtineet tehdä!

  VastaaPoista
 5. Paljon sait aikaiseksi! Laukku on hieno ja kukkablokille mitä parhain paikka. Sudenkorennot ovat kauniita. Minun pitäisi joskus opetella ihan peruskehyskukkaron tekemistä. Tilkkuvestivaaleilla Leena sen tekemisen näytti, joten vielä olisi tiedot muistissa, vaan en tiedä kuinka kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on mielestäni vielä kauniimpi luonnossa kuten yleensä kaikki ompelukset.
   No niin, kukkaroita ompelemaan vaan pikaisesti ennenkuin tiedot häviää.:)

   Poista