maanantai 24. huhtikuuta 2017

Päivölässä Sannan tilkkutyökurssi farkuista

Olipa mukava viikonloppu:) Sai täysin siemauksin nauttia omasta harrastuksesta ja astua aina valmiiseen ruokapöytään.
Farkkutyöt ei niin kovasti ole minua kiinnostaneet mutta kun ohjelmassa luvattiin että ohjeistettuja töitä voi tehdä muistakin kankaista niin päätin osallistua. Kävin ennen kurssia kirpputorilla etsimässä farkkuja kun meillä kotona niitä ei ole - ei uusia eikä vanhoja;)
Kahdet siistit housut ja yhden ison paidan löysin muutamalla eurolla. Kurssilla sitten selvisi että farkuistakin parempi materiaali töihin on tavallinen farkkukangas siis ei stretch. Minulla sitten tietenkin oli stretchiä kuten monella muullakin. Jotkut kyllä olivat oivaltaneet asian -ehkä ne jotka aiemminkin ovat farkkutöitä tehneet. Nyt olen minäkin viisaampi tässäkin asiassa.
Viikonlopun yhteistä satoa.

Viikonlopun aikana sain ommeltua laukun, korin ja aloitettua toisen laukun pintaa.

7 kommenttia:

 1. Hauskaa lukea, että on olemassa toinenkin huusholli, jossa ei ole farkkuja. Hienot tikkaukset aloitetussa laukussa.

  VastaaPoista
 2. Tuosta saankin uusia kivoja ideoita farkkutöihin, minun suosikkini. Varmaan piristävä saada syventyä ihan vain ompeluun pariksi päiväksi. Raita

  VastaaPoista
 3. Farkku ei ole minunkaan juttu koskaan ollut, vaikka tein joitain kasseja joskus. Mutta kyllä nuo teidän työt ovat tosi nättejä ja kivoja "uusia" ideoita farkusta.

  VastaaPoista
 4. Minun farkkuni lepäävät vielä pusseissa kaapin perällä. Oottelevat ilmeisesti sitä inspiraatiota. Kivoja ideoita. Kurssille kun menee siellä on "pakko" tehdä jotain ja innostus tarttuu. Valmis hieno kassisi näyttää vaan odottavan pääsyä käsipuoleen ja mars, ostoksille!

  VastaaPoista
 5. Kivan mallinen kassi! Joskus innostun farkuista, etenkin jos Farkku-rouva on käynyt, mutta viimeaikoina on jäänyt vähemmälle. Tuommoinen koppakin olisi hauska. Sinne voisi laittaa tietysti kankaita.

  VastaaPoista
 6. Aivan luxus-viikonloppu sinulla! Monenlaista mukavaa tehty!

  VastaaPoista
 7. Varmasti antoisa kurssi. Kivoja tuotteita.

  VastaaPoista