torstai 19. tammikuuta 2017

Tietokoneella selaillessa vastaan tuli kiva kuva:)


Innostuin;) ja tulostin heti kuvan. Sen enempää miettimättä ja ajattelematta valitsin kankaat silppulaatikoista. Ennakkoon suunnitteleminen tai ainakaan hyvin tarkat suunnitelmat eivät kuulu useinkaan tapoihini, siis ompelutöissä. Yleensä on ajatus tai mielikuva ja siitä se lähtee ja työ etenee sen mukaan mihin materiaali riittää ja mitä idoita tulee jos aina tulee mitään;(
Kuvan aiheesta tuli heti mieleen pussukka ja mikäs siinä, pussukkaa vaan tekemään.

Matkan varrella tuli ajatus että ehkä olisi voinut jotain pohtia ennenkuin aloitin:
1) ....hmmmm... aika sopiva kangasvalinta:)
2) ennen kuvan ompelmista olisin voinut miettiä tarkemmin missä järjestyksessä paloja yhdistelen. Nyt valitsin hankalimman tien:)
3) kuva pussukan kylkeen on mielestäni liian suuri koska se määrittelee pussukan koon. Tämä on 20 x 21 cm. Matalampi ja leveämpi olisi kätevämmän oloinen.Kävin jo pienentämässä kopiokoneella kuvan ja yritän ehkä uudelleen:)

7 kommenttia:

 1. Onpas houkutteleva kuva pussukan kyljessä.

  VastaaPoista
 2. Ihana ja niin naisellinen kuva pussukassa!

  VastaaPoista
 3. Hauska blokki, ei juuri naisellisempaa osaa kuvitella ja sen myötä pussukallekin vain ja ainoastaan yhden käyttökohteen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun inspiraatio iskee. Siitä kannattaa nautiskella. Meikkipussukaksi voisi kivaa tuototstasi epäillä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Ei ole epäilystäkään, mitä pussukka sisältää. Paitsi voisihan siellä huvikseen säilyttää vaikka pientä porakonetta.

  VastaaPoista
 6. Hauska, ja kyllä tuo inspiksen saaminen on aina niin upeeta.

  VastaaPoista
 7. Sievä! Tykkään tästä mallista, olen joskus sitä tehnyt. Minusta meikkipussi saa olla iso, on kaikenlaista purnukkaa mitä sinne pitää mahtua!

  VastaaPoista