perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kännykälle uusi pussi

Viikon poissaolon jälkeen pihatöitä riittää kotona samoin kuin kasvimaalla, rikkaruohojen nyppimistä:(
Ompelukoneen lähettyvillä olen ehtinyt olla sen verran että sain ommeltua uuden pussin kännykälleni. Siinäkin vasta kolmas kerta toden sanoi:)
Otin ohjeen uudesta Käsityölehdestä, en saanut onnistumaan. Siinä ommeltiin kapeat reuna- ja pohjakaitaleet erikseen  sivukappaleisiin. Kankaani oli liian paksua, sitä oli vaikea käsitellä näin kapeisiin kohtiin. Enkä jaksanut yrittää uudelleen ohuemmasta kankaasta.Seuraavaksi oli vuorossa tyttären verhosta jäänyt Marimekkokangaspala. Pussi siitä tuli mutta aivan liian pieni:)

 Seuraavaksi oli vuorossa raitakangas jossa koristeena pienet sydämet.

 Tästä tuli sopivan kokoinen. Malli ei kuitenkaan ole ihan mieleiseni. Pitäisi vielä yrittää sellaista jossa puhelin laitetaan ylhäältä päin pussiin:)

4 kommenttia:

 1. Yksinkertainen voi joskus olla vaikeinta. Kerran tein kännypussia veljentytölle ja sain purkaa monta kertaa kun pussin suu tuli aina väärään paikkaan.yritin saada helposti, tyylin yhdellä saumalla kerralla valmista :) Hyvää lomanjatkoa !

  VastaaPoista
 2. Kyllä puutarhassa viikko on pitkä aika. Sateet toivat miljoonat rikkaruohot ja nurmikko kasvaa silmissä. Mutta ehdit kivat pussukat tekemään. Kivat kankaatkin.

  VastaaPoista
 3. Sateiden jälkeen puutarha rehottaa ja taas saa aloittaa kaikkien kukkapenkkien putsauksen alusta.
  Kiva kännykkäpussukka!

  VastaaPoista
 4. Kivat pussukat! On niin kaunis tuo sydän sinun pussukassasi...

  VastaaPoista